Çarşamba, Nisan 24, 2024

Fishing: North Atlantic 16 Ekim’de PC’ye Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Norveçli geliştirici Misc Games, gerçekçi ticari balıkçılık simülatör oyunu Fishing: North Atlantic Steam’de çıkış tarihini açıkladı.

Oyun, 16 Ekim 2020 tarihinde PC için çıkacak. Türkçe arayüz ile alt yazı desteği de sunacak.

ss 8dcd295a3a815d0e870a9285e922168e227f89fd.1920x1080

ss 91e13df32b84de438ee081911bae187d460f419a.1920x1080

Fishing: Barents Sea simülasyon oyununun devamı niteliğindeki Fishing: North Atlantic, sizi şimdiye kadarki en iyi turu elde etmek için Nova Scotia’nın görkemli sularında yelken açabileceğiniz açık denizlerde heyecan verici bir yolculuğa çıkaracak.

Oyunun şu an Türkiye fiyatı belli değil. Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyun hakkında

Popüler simülasyon oyunu Fishing: Barents Sea‘nin devamı olan oyun, kaptan şapkanı bir kez daha takmaya davet ediyor: Büyük Nova Scotia okyanusunu keşfet, tümüyle yeni balıkçılık yöntemlerini dene ve son derece ayrıntılı, çok çeşitli gemilerin keyfini, balıkçılık simülatörü Fishing: North Atlantic‘te çıkar.

Okyanus yaşamının bol çeşitliliğine hayran olurken Kanada Nova Scotia‘nın muhteşem dünyasını keşfet. Kariyerinde ilerlerken yükseltilebilir gemiler ve donanım ile balıkçılık bölgelerini keşfet.

Önceki oyun Fishing Barents Sea‘de olduğu gibi, Fishing: North Atlantic de, gerçek haritalara, teknelere ve balık türlerine dayanan atmosferik ve gerçekçi bir oyun dünyası deneyimi sunuyor. Yükseltilmiş atmosferik efektler içeren yeni hava durumu sistemleri, Kuzey Amerika Tekneleri ve zıpkın, derin su oltalarıyla şamandıralı balıkçılık ve ıstakoz sepetleri gibi balıkçılık tekniklerinin keyfini çıkarmaya hazırlan. Daha büyük tekneler ve daha iyi donanımlar satın almak balıkçı becerilerini artıracaktır.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler