Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Fiyat Performans için İddialı Model Poco M6 Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

POCO, özellikle son bir iki yıldır fiyat performans dengesi açısından çok iddialı akıllı telefonlar sunuyor. Haliyle bizim de artık markadan bu denli bir beklentimiz oluştu ve yeni seri fiyat performans akıllı telefonları bekliyoruz. Neyse ki POCO bu beklentinin farkında ve sürekli modellerine eklemeler yapmaya devam ediyor. Son olarak Poco M6 serisi akıllı telefonlar da tanıtıldı.

Yine fiyat performans dengesi ile öne çıkacak olan akıllı telefon, bir önceki serinin de üzerine koyarak geliyor. Hadi gelin şu seride nasıl özellikler var bir bakalım.

Poco M6 Özellikleri ve Fiyatı

Bir önceki seriye benzer bir şekilde bu modelde de 6.79 inçlik ekran boyutu bizi karşılıyor. 20.5:9 en boy oranı sunan ekranda panel tercihi kısmında ise IPS LCD panelin sunulduğunu görmekteyiz. LCD olmasına karşın parlaklık değeri de 550 nit gibi iddialı bir değerde.

Poco M6

Gelelim teknik özelliklere. Fiyatı biraz daha dengeli kurmak adına marka, işlemci kısmında MediaTek Helio serisi işlemcileri tercih etmiş durumda. Helio G91 Ultra serisi işlemcilerin yanında 8 GB LPDDR4x RAM bellek ve 256 GB depolama alanı sunuluyor. 6 GB RAM kapasitesine sahip olan versiyonda var ama bu versiyonda depolam alanı 128 GB olarak değişiyor.

Fiyat için Durum Ne?

6 GB RAM kapasitesine sahip olan model için 129 dolarlık bir fiyat etiketi açıklandı. Buna karşın daha çok tercih edileceğini düşündüğümüz 8 GB RAM’e sahip olan modelde ise fiyat 149 dolar olarak karşımıza çıkacak.

Poco M6

Türkiye fiyatları henüz belli değil ama Türkiye fiyatlarında da fiyat performans dengesinin korunmasını bekliyoruz.

  • Ekran: 6.79 inç IPS LCD – 90 Hz – FHD+
  • İşlemci ve RAM: MEdiaTek Helio G91 Ultra ve 8 GB ile 6 GB RAM kapasitesi
  • Depolama Alanı: 128 GB ve 256 GB
  • Kamera: 108 MP değerinde f/1.45 diyafram genişliğinde + 2 MP f/2.4 diyafram açıklığında makro çekim ve 13 MP ön kamera
  • Pil: 5030 mAh değerinde pil ve 33W hızlı şarj desteği
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler