Cuma, Mart 29, 2024

Football Manager 2021 Beta Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Football Manager 2021, SEGA’nın en çok beklenen oyunlarından bir tanesi. 24 Kasım tarihinde satışa sunulacağı açıklanan oyun, çıkışı henüz 10 günden fazla süre olmasına karşın beta sürümüyle gündemde.

Yapımın şimdiden Beta sürümü kullanıma açıldı. Hem Epic Games üzerinden hem de Steam platformu üzerinden beta sürümüne ulaşmak mümkün.

Football Manager 2021 beta sürprizleriyle geliyor

Steam ve Epic Games üzerinden yayınlanan oyunun beta sürecine geçmek için oyunu satın almanız gerekiyor. Şu a satış fiyatı 224 TL civarında olan yapımı aldığınız zaman, beta testlerine katılabiliyorsunuz.

Beta sürecinde bu sene farklar da olacak. Mesela çevrim içi oyunlara giriş yapmak mümkün olacak. Bunun dışında seçilen oyun modlarında da yine çoklu oyunculu olarak oynanabilir olacak.

Football Manager 2021

Beta sürecinde elde etmiş olduğunuz tüm gelişim, oyun yayınlandıktan sonra yani 24 Kasım tarihinden sonra da final sürüme aktarılabilecek.

Yapımı satın almak isteyenler için bir de not eklemek istiyorum. FM 2021 şu an beta sürecinde. Oyunu şimdi beta testinde denerim diye yapımı aldığınızda, oyunda performans sorunları yaşayabileceğinizi de unutmayın. Beta sürecinde bu sorunlar yaşanabiliyor. Zaten betanın başlatılmasının nedeni de hataları tespit etmek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler