Perşembe, Nisan 25, 2024

For Honor Ücretsiz! Ne Zamana Kadar Geçerli?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft, zaman zaman ücretsiz oyun denemeleri için etkinlikler düzenliyor. En son The Crew 2 oyunu için benzer bir ücretsiz deneme etkinliği görmüştük. Şimdi For Honor ücretsiz oldu.

Oyun kısa süreliğine ücretsiz olarak verileceği için haberi okuyanların acele etmesi gerekiyor. Zira deneme süresi çok uzun tutulmamış.

For Honor Ücretsiz! Ama Süre Sınırı Var

Oyuncular, oyunun Starter Edition versiyonuna ücretsiz olarak erişebilecekler. Yapımın Steam sayfasına girdiğini zaman, yapımın ücretsiz olduğunu göreceksiniz.

Oyun 3 gün daha ücretsiz olarak denenebilecek. Bu süre içerisinde oyunda hiçbir sınırlama olmayacak. Hem çoklu oyuncu hem de tek oyunculu modlar denenebilir.

Ücretsiz oyun süresi bittiği zaman, oyuncuların devam etmesi için oyunu satın alması gerekecek.

Burada da güzel bir haberimiz var. Oyunu satın almak isteyenler bu süre içerisinde %75’lik bir indirimin sahibi olacaklar.

For Honor ücretsiz

3 Ağustos tarihine kadar oyun 17 TL’ye alınabilecek. Artık eski bir yapım ama For Honor hala ilgi görüyor. Böyle düşünüldüğü zaman 17 TL güzel bir fırsat diyebiliriz. Ayrıca oyunu 3 gün boyunca deneyebilecek olmak da güzel bir haber.

Hem ücretsiz oyun için hem de indirimli olarak oyunu satın almak için buraya Steam sayfasını ekliyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler