Salı, Mart 19, 2024

Fortnite 8.Sezon ile Müthiş Değişiklikler Yaptı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şuanda hem Türkiye’de hem de dünya genelinde milyonlarca oyuncuya sahip olan Fortnite, Battle Royal (Hayatta Kalma) konseptinde birinci sırada. Bu sırayı rakiplerine kaptırmamak için yeni 8.sezon başladı. Yeni gelen güncelleme ile birlikte müthiş değişiklikler Fortnite severleri karşılıyor.

Fortnite 8. Sezon Yenilikleri

Korsan teması işlenen sekizinci sezon hızlı bir güncelleme ile dün aktif hale geldi. Epic Games yakaladığı ivmenin Apex Legends tarafından kesilmesi ile düşüşe geçmişti ama, Fortnite oyuncuları oyunu bırakmayı düşünmüyor. Zira yeni sezonda gelen detaylar oyuncuları tekrar sürükleyecek gibi.

Yeni sezona başlar başlamaz 8.sezon biletinizi oyun size otomatik olarak veriyor. Ve oyuna girdiğinizde bileti açıp içerisinden sürpriz hediyeler kazanarak dalış yapıyorsunuz. Korsan temasında genel amaç, harita üzerinde işaretlenmiş olan X noktasındaki hazineye ulaşmak ve onu elde etmek için yarışacaklar.

Zira korsan filmlerini izlemeyen yoktur bilirsiniz. Klasik bir hazine haritası vardır ve bu haritanın üzerinde işaretli alana gitmek için pek çok zorluklardan geçersiniz. Fortnite 8.sezon teması da tam olarak bunu yansıtıyor.

fortnite 8 sezon 003

Lavlara Dikkat

Oyuna bir de volkanlar eklendi. Bazı noktalarda patlamalara neden olarak oyuncuları havaya fırlattığı gibi, lavın bulunduğu bölgelerde de gezmeye başladığınızda canınızı götüren önemli bir detay. Aşağıdaki görselde de yeni lav haritasının detaylarını görebilirsiniz.

fortnite 8 sezon 002

Top Arabası Geldi

Korsan sezonundan bahsediyorsak eğer, top arabası ve gülleler de olmak zorunda tabii ki. Yeni güncelleme ile birlikte artık oyuncular kendilerini uzağa fırlatabilmek için top arabasına binecek ve gitmek istedikleri alana doğru ateşleyecekler.

Ancak bu top arabası sizi sadece belli bir mesafeye göndermiyor. Fırlatıldığınız anda önünüze çıkan ne varsa ezip geçiyorsunuz. Düşmeye yakın olarak da patlıyorsunuz ve çevrenizde rakipler varsa, onlara da hasar vermiş oluyorsunuz.

fornite 8 sezon top arabasi

Fortnite 8.sezon incelemesini de değerli kardeşim Oyun Fatih’i yapmış. Bende inceleme videosunu hemen aşağıya bırakıyorum. Merak ettiğiniz detayların hepsini görebilirsiniz. E hadi hayırlı uğurlu olsun.

Oyun Fatih’i Fortnite 8.Sezon

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler