Cuma, Nisan 26, 2024

Fortnite Neymar Karakteri için Yeni Video Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG ile yarışırken yavaş yavaş kendi evrenine doğru bir dönüş gösteren Fortnite, sürekli yeni karakterler alıyor. Yeni karakterler oyunda çok bir değişiklik sağlamıyor ama renk getiriyor.

Bundan önce de zaten benzeri durumları gördük. Star Wars karakterlerinin gelmesi, yine popüler olan başka bir çok karakterin oyuna eklenmesi gibi.

Şimdi ise sıra dünyaca ünlü futbolcu olan Neymar’a geldi. Bir süre önce karakterin oyuna ekleneceği zaten söylenmişti. Fakat video ve karakterin nasıl bir görüntüye sahip olacağı yeni ortaya çıktı.

Fortnite için Neymar karakteri nasıl gözüküyor?

Paylaşılan videoda karakteri kaç ayrı şekilde göreceğimizi de öğrenmiş oldu. Buna göre 2 adet kostümlü ve bunun yanında da 2 adet skin olacak. Sürpriz mi oldu derseniz olmadı.

Genelde oyuna eklenen karakterler de biraz daha çeşitli seçeneklerle geliyor. Merak edilen Fortnite oyununa Neymar’ın ne zaman ekleneceği konusu.

Bu konuda da bilgi var. Çok kısa bir bekleme süresinden sonra 27 Nisan tarihinde karakter oyunda olacak. Ne kadar tercih edilir ya da edilir mi? Kişisel bir karar. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler