Cuma, Nisan 26, 2024

Fortnite’a gizemli bir şekilde kıyamet sayacı eklendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dün sabah Fornite oyuncuları, oyuna girdiklerinde bir değişiklik ile karşılaştı. Bu değişiklik başlıkta gördüğünüz kıyamet sayacı oldu. Oyunun ana menüsünde bulunan ve geriye doğru giden bu kıyamet sayacında belirtilen tarihte ne olacağı ise merak konusu. İsterseniz detaylara geçelim.

fortnite

Kıyamet sayacı neden eklendi ?

Kıyamet sayacının eklenme sebebi tam olarak bilinmemesine rağmen ortalıkta birkaç söylenti var. En ağır basan söylenti ise bu sayacın “Storm the Agency” etkinliğinin habercisi olduğu yönünde.

Fortnite’ın 2. sezonundan daha önce sona erecek olan bu kıyamet sayacının oyunda bulunan kıyamet aygıtı ile ilgili olduğunu da hatırlatalım. Bu kıyamet aygıtı tüplerine büyük bir güç topladı ve oyununun menülerini tehdit etmeye başladı. Kısaca, Gölge karakteri Hayaleti yenip Agency‘i ele geçirmek üzere diyebiliriz.

Kıyamet sayacında bulunan zamanın azalması ile birlikte oyunda bulunan bulutların şeklinin değişmesi de bazı oyuncular tarafından fark edildi. Bu değişim ile birlikte oyun içerisinde bulunan Agency binasının üstünde dairesel bulutlar görülmeye başlandı.

fortnite kiyamet sayaci pc hocasi

Haberimizin detayları şimdilik bu kadar. Bu sayacın bitmesi ile oyuncuları ne gibi sürprizlerin beklediğini görmüş olacağız. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler