Perşembe, Mart 28, 2024

Fortnite’ın Fiziksel Kopyası Yüzlerce Dolar Değerinde!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fortnite’ın fiziksel kopyalarının fiyatları uçtu gitti. Elinizde orjinal bir kopya varsa yüzlerce dolar edebilir.

Dünya’nın en çok oynanılan oyunları arasında yer alan Fortnite yerini korumaya devam ediyor. Hergün PUBG ile kapışması dahada heyecanlanırken bu süreç içerisinde bazı olaylarda yaşanıyor. Bunlardan biriside platform savaşları.

Her iki oyunda tüm platformlarda kendini geliştirerek her oyuncuya hitap etmeye çalışıyorlar. PUBG Corp.’un  başlattığı bu savaş Epic Games’in atağıyla devam etti. Şimdi ise oyunun bazı platformlardaki fiziksel kopyaları yüzlerce dolar ediyor.

Bildiğiniz üzere Fortnite, PC, Xbox, PS4, iOS, Nintendo Switch gibi platformlarda yer alıyor. Epic Games’in aldığı bir karar bazı platformlardaki fiziksel kopyaların fiyatlarını uçurdu. Bu platformlar ise konsolların kralları olan PS4 ve Xbox.

Daha önceden PS4 ve Xbox platformlarında oyunun fiziksel kopyalarını satan Epic Games, aldığı bir karar ile oyunun fiziksel kopyalarının satışını durdurdu. Artık dijital bir şekilde kopya sunacağını duyuran Epic Games, pazarıda karıştırdı.

fortnite 1 1

Elinde oyunun orjinal fiziksel kopyası bulunan oyuncular oyunlarını satmak için sitelere ilan açtılar. Bunun başlıca nedeni ise oyun koleksiyoncularının bu kopyaları satın alması. Bu kopyalar ise 350-400 Dolar aralığında satılıyor.

Buradan bir örneğine ulaşabileceğiniz gibi yine aynı site içinde birçok ilan bulabilirsiniz. Yani anlayacağınız eğer elinizde orjinal bir Fortnite kopyası varsa bu yüzlerce dolar edebilir.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler