Cumartesi, Nisan 20, 2024

Forza Motorsport 7, Brutal Legend ve daha fazlası Game Pass’e geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Game Pass sahiplerine bir müjde! Microsoft bu ay itibari ile mevcut kütüphanesine yapacağı ufak eklemeler ile ortamı şenlendirmeyi başarıyor, Doom Eternal, Forza Motorsport 7 oyunları başta olmak üzere bir çok oyun Xbox Game Pass servisine geliyor.

Doom Eternal – 1 Ekim | Konsol / Android

Cehennemin orduları Dünya’yı işgal etti. Boyutlar boyunca iblisleri fethetmek ve insanlığın nihai yıkımını durdurmak için destansı bir tek oyunculu mücadelede Slayer olun. Korktukları tek şey… sensin.

Drake Hollow – 1 Ekim | PC

https://youtu.be/mqt-9fHgIzY

The Hollow‘un yıkık dökük dünyasında ölümcül vahşi hayvanlardan sebze halkının köylerini inşa etmek ve savunmak için arkadaşlarla ekip kurun.

Brutal Legend – 8 Ekim | Konsol

Brütal Legend, Tim Schafer’in kafasından çıkan bir aksiyon oyunudur. Rock Gods tarafından seçilen ve Jack Black tarafından oynanan bir roadie olan Eddie Riggs, sadece geniş bir balta, gitarı Clementine ve bir metal kafa ordusu kullanarak insanlığı kurtarmak ve iblisleri öldürmek için ağır metal fantezi dünyasında savaşma oyunudur.

Forza Motorsport 7 – 8 Ekim | PC/Konsol/Android

Forza Motorsport 7; Yarışçılar, Drifters, Drag Racers, Tuners ve Creators’ın otomotivle ilgili her şeye adanmış bir toplulukta bir araya geldiği yerdir. Aralarından seçim yapabileceğiniz 700’den fazla harika araçla hayallerinizdeki arabaları sürün. 30 ünlü destinasyon ve 200 Pistte kendinize meydan okuyun. Hepsini muhteşem 60fps ve doğal 4K çözünürlükte HDR’de yaşayın.

Ikenfell – 8 Ekim | PC & Konsol

Bir grup zahmetli büyü öğrencisiyle ilgili sıra tabanlı taktik RPG oyunu. Büyülerinize güç vermek ve saldırıları engellemek için zamanlama mekaniğini kullanın, devasa bir sihir okulunun karmaşık salonlarını keşfedin, zorlu canavarlar ve patronlarla savaşın ve asla bulunmaması gereken karanlık sırları ortaya çıkarın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler