Cumartesi, Nisan 20, 2024

GAINWARD GeForce RTX 3060 Serisi ve Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

RTX 3060 modelleri için özelleştirilmiş olan serilere devam ediyoruz. Bu kez GAINWARD GeForce RTX 3060 serisi karşımızda.

Toplamda 4 model olarak tanıtılan yeni seri, hem tasarımlarıyla hem de kullanışlı yapısıyla dikkat çekiyor. Bu 4 seri içerisinde neler var? Özellikler nasıl? Geçelim merak ettiğiniz kısma.

4 modelden oluşan yeni GAINWARD GeForce RTX 3060 serisi!

GAINWARD bu kez farklı tasarımları seçmeyi tercih etmiş. En küçükten başlayalım.

Kaçırmayın: MSI RTX 30 Sea Hawk Serisi Duyuruldu

GAINWARD RTX 3060 Pegasus

İlk modelimiz tek fanlı bir ekran kartı. Tasarım yönünü düşünüyorsanız çok tercih etmeyeceğiniz bir kart ama tabii ki teknik özellikler diğer RTX 3060 modelinden ayrılmıyor. Tek büyük bir fanın olduğu modelde VGA üstü RGB aydınlatma bulunuyor. O detay unutulmamış.

Teknik açıdan değerlendirecek olursak bu modelin saat hızları da açıklanmış. Ne kadar farklı derseniz değil ama biz yine de verelim. Temel saat hızı 1320 MHz seviyesinde. Boost saat hızı ise 1777 MHz değerinde.

GAINWARD RTX 3060 Ghost

Tasarım yönü biraz daha öne çıkarılan bu kart, çift fanla geliyor. Üzerinde yer alan RGB aydınlatmanın da dikkat çektiği seri, arka plakada da biraz daha farklı bir tasarımla geliyor.

Kartın saat hızları ise değiştirilmemiş. Boost hızı 1777 MHz değerinde ve temel saat hızı da yine 1320 MHz.

GAINWARD RTX 3060 Gold Star

Biraz daha dikkat çekici bir tasarımla sunulan Gold Star, 3 geniş kartla beraber geliyor. İsminin hakkınız veren kartın üzerinde altın detayları dikkat çekiyor. Bunun dışında saat hızları için açıklama yapılmamış.

GAINWARD GeForce RTX 3060

GAINWARD RTX 3060 Wind Chaser EX

Son model Wind modeli. Çift fanlı olan bu modelde de yine tasarım öne çıkarılmış. Bir hayli geniş iki fan var ve siyah ile kırmızı renkler üzerine kurulu bir tasarım yapısı benimsenmiş. Aslında bakarsanız çok söylenecek bir şey yok çünkü yine bu kart için de herhangi bir saat hızı açıklaması yapılmamış ve diğer teknik özellikler aynı.

GAINWARD GeForce RTX 3060

GAINWARD GeForce RTX 3060 serisi için söyleyebileceğimiz son şey, bütün modellerde en düşük ses seviyesinde çalışma sunmak adına sıfır RPM teknolojisinin kullanılmış olması. Fiyatları bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler