Pazartesi, Eylül 16, 2024

Galaxy A35 ve Galaxy A55 için Beklenen Güncelleme! Yapay Zeka Geliyor

Samsung’un yeni yapay güncellemesi amiral gemilerinden sonra orta segment modellere geliyor. Güncellemenin Türkiye’de popüler olan Galaxy A35 ve Galaxy A55 modellerine de geleceği ortaya çıktı. Bahsettiğimiz güncelleme sonrasında telefonlar Galaxy AI özelliklerini kazanacak.

Galaxy A35 ve Galaxy A55 Modelleri Galaxy AI Özelliklerini Alıyor

Sammobile tarafından paylaşılan habere göre Samsung, A serisi için güncellemeyi ilk olarak A55 ve A35 telefonlarına sunacak.

Türkiye’de de fiyat performans anlamında sıkça tercih edilen akıllı telefonlar arasında gösterilen iki model, One UI 6.1.1 güncellemesiyle beraber yapay zeka yeteneklerine kavuşmuş olacak.

Fakat bir sınırlamadan da söz edelim. İki modele de yapay zeka gelecek olmasına karşın, iki model için de tüm özellikler açık olmayacak.

BENZER:  Plus Gidiyor Yerine iPhone 17 Slim Geliyor

Galaxy A35 ve Galaxy A55

S24 serisine gelen bazı yapay zeka özellikleri, donanım yetmediği için Galaxy A35 ve Galaxy A55 modellerinde kullanılamayacak. Sammobile bu konuda açıklamalara yer vermiş ama bahsedilen özelliklerin hangi özellikler olduğu konusunda net bilgiler verilmiş değil.

Yani şu an için güncellemenin sınırı da belli değil. Her durumda yapay zekanın orta segment modellere dahil olması güzel bir adım. İlk olarak A35 vee A55 için güncelleme gelecek ama bunun devamı da gelecektir. Samsung’un bir sonraki güncelleme adımını merakla bekliyor olacağız.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler