Cuma, Nisan 19, 2024

Galaxy A50 Kullananlara Müjde ! Gece Modu Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung‘da orta segment denildiği zaman en çok akla gelen isim olan Galaxy A50 beklenen özelliklere güncelleme ile kavuşuyor. 2019 Yılının ilk çeyreğinde satışa sunulan Galaxy A50 , 28 Haziran itibariyle dağıtılmaya dağıtılmaya başlanmış olan güncelleme ile artık daha donanımlı

BeFunky collage

 

Dağıtılmaya başlanmış olan güncelleme  422.82 Mb boyutunda ve kamera konusunda iyileştirmeler içermekte. Bu güncelleme sadece kamera değil , yazılım hataları ve performans iyileştirmeleri de içermekte. İlk olarak Galaxy A50 hangi özelliklere kavuşmuş yakından bir bakalım.

Orta Segment cihazlar arasında yer alan Galaxy A50, kamera konusunda farklı özelliklere sahip olsa da alacak olduğu yazılım güncellemesi ile Gece Modu Fotoğraflar ve Ultra Ağır Çekim (Super Slow-mo) videolar kayıt almanıza olanak sağlayacak.

Orta segmentte rakiplerine nazaran bu tarz özellikler kazanıyor olması  kamera konusunda Galaxy A50 modelini daha da öne çıkarabilir diyebiliriz. Tabiki güncelleme bu iki özellikle sınırlı değil. Hayatımızda önemli bir rol oynayan QR Kodlar , artık Bixby Vision gerektirmeden Galaxy S9, Galaxy Note 9 ve Galaxy S10 ailesindeki gibi kamera uygulamasından taranabilecek.

Son güncelleme ile gelen özellikleri nasıl buldunuz ?  Bize yorumlarda belirtin. 

 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler