Pazar, Eylül 8, 2024

Galaxy Buds3 Pro Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

Samsung’un yeni amiral gemisi serisi kulaklıkları tanıtıldı. Galaxy Buds3 Pro adıyla duyurulan yeni model, Apple’ı kıskandıracak teknik özelliklere sahip. Ayrıca bu modelde tasarımda da değişikliğe gidildiğini görmekteyiz. O halde gelin yeni Buds modelinin detaylarına ve fiyatına bakalım.

Yeni kulaklık modeli kuyruklu tasarım dediğimiz saplı tasarım yapısını benimsiyor. Samsung bu tasarımı Blade Lights ikonik tasarım olarak isimlendirmiş. Tam kulak içi formunda silikonlu kulaklık başlarının kullanılmasının yanında prizma şeklinde aşağı kadar uzanan sap formu, oldukça şık bir tasarım elde edilmesini sağlamış diyebiliriz.

Sadece kulaklıklarda değil, kutu kısmında da yenilenen bir tasarım karşımıza çıkıyor. Burada özellikle kapak bölümünde kullanılan gölgeli şeffaf yapı dikkat çekici. Ayrıca kutunun hafif kavisli şekli de dikkat çekici.

Galaxy Buds3 Pro Nasıl Özellikler Sunuyor?

Samsung modelde gelişmiş 2 yönlü hoparlör kullanmış. Ayrıca ilk çift kanallı yükseltici sayesinde ses kalitesinin maksimum seviyelere taşınması sağlanmış. Sistemle alakalı markanın hazırlamış olduğu güzel bir detay çizim var. Çizimin görselini de hemen aşağı ekliyorum. Nasıl bir yerleşim yapıldığı ve nasıl avantajlar sunulduğu bu kısımda anlatılmış.

Galaxy Buds3 Pro

Samsung yeni kulaklığında sadece ses kalitesine de odaklanmamış. Bunun yanında erişilebilirlik noktasında da önemli adımlar atılmış. Mesela kulaklıkta ses açıp kapatmak için sadece yukarı aşağı kaydırma hareketini kullanmanız yeterli olacak.

Sap kısmında kullanabileceğiniz sıkıştırma hareketi ise oynatma ya da duraklatma işlevlerinin yerine getirilmesini sağlayacak şekilde ayarlanmış.

Galaxy Buds3 Pro

Galaxy Buds3 Pro ile Yapay Zeka Deneyimi

Kulaklık diğer yeni Samsung ürünlerinde olduğu gibi Galaxy AI destekli. Yani yapay zeka desteği sunuluyor. Burada yapay zekanın işlevleri de dikkat çekecek şekilde arttırılmış.

BENZER:  AirPods 4, İki Farklı Model ile Satışa Sunulacak!

Kulaklık, kulağınızın şekline ve kulaklık takma alışkanlıklarına göre optimum ses kalitesini sağlamak için, yapay zekayla beraber iç ve dış mikrofonları kullanarak gerçek zamanlı bir şekilde algılanan sesi analiz edebiliyor.

Yapay zeka ses kalitesini size en uygun şekle getirmenin yanında gürültü engelleme konusunda da aktif olarak kullanılabilecek.

Galaxy Buds3 Pro ile Galaxy AI deneyimi için belki de en çok konuşulacak kısım ise çeviri özelliği. Galaxy AI ile beraber kulaklığınız eş zamanlı çeviriler yapabilecek. Konuşmalar çevrilirken eş zamanlı olarak çeviriyi dinleyebileceksiniz.

Galaxy Buds3 Pro

Dikkat Çeken Diğer Özellikleri

  • TV 360 Audio ile hareket yönüne göre çevresel ses özelliği
  • Auracast özelliği ile ses akışınızı diğer cihazlara aktarabileceksiniz
  • Sesli komut kontrol özelliği
  • ANC açıkken 6,26 saate kadar kullanım ömrü
  • ANC kapalıyken 7,30 saate kadar kullanım ömrü
  • IP57 suya dayanıklılık
  • Bluetooth v5.4 desteği

YouTube video

Galaxy Buds3 Pro Fiyatı ve Renk Seçenekleri

Yeni kablosuz kulaklık iki ayrı renk seçeneğiyle beraber gelecek. Bunlardan birisi lansman rengi gümüş. Öne çıkan renk bu olacak diye tahmin ediyorum. Diğer renk seçeneği ise beyaz olacak.

Galaxy Buds3 Pro fiyatına gelecek olursak, biraz tuzlu olduğunu söyleyebiliriz. Kulaklık 6.999 TL fiyatla satışa sunuldu. Samsung’un resmi sitesinde taksit imkanının olduğu da gözüküyor. Ayrıca ön siparişe özel olarak şeffaf kılıf hediyesi sunulduğunu da eklemiş olalım.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler