Salı, Mayıs 21, 2024

Galaxy M54 Görselleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un gündemi Galaxy S23 serisi. Marka büyük bir etkinlikle beraber yeni amiral gemisi serisi akıllı telefonlarını duyurmaya hazırlanıyor. Fakat tabii ki yeni gelecek telefonlar arasında sadece S serisi üyeleri yok. Bu yakınlarda M serisi için de bir güncelleme bekliyoruz. Galaxy M54 adıyla geleceği söylenen yeni akıllı telefon için görseller bile ortaya çıktı.

Önemli sızıntı, nasıl bir tasarım bekleyeceğimizi de özetliyor desek yeridir. Gelin bu görseller üzerinden tasarımı bir değerlendirmeye alalım.

Galaxy M54 Amiral Gemilerinin İzinde

Görsellere göre, telefonun yeni nesil Samsung serilerinin tanıtımını yansıtacağını görüyoruz.

Arka kısımda 3 kamera kullanılmış. Bu kameralar üst üste sıralanmış ve açıkçası amiral gemisi serisi akıllı telefonların yapısını yansıtıyor. Lenslerin bir hayli geniş olduğunu da ekleyelim.

Ön kısma geçtiğimiz zaman zaten artık gelenek haline gelen Samsung ekran yapısını görüyoruz. Çerçevesiz ekranda ön kısımda ekran üzerinde bir kamera bölümü var. Bunun dışında çerçeveler gözükmüyor bile.

Galaxy M54

Telefonun teknik özellikleri konusunda ne biliyoruz diye soracak olursanız, birkaç sızıntıdan daha söz edebiliriz. Teknik özellikler için yapılan sızıntılarda cihazın içerisinde Exynos 1380 işlemcisinin kullanılacağı ortaya çıkmıştı.

Ayrıca ekran için de Super AMOLED tercihinin yapılacağı ve boyutun 6.7 inç seviyesinde tutulacağı iddia edilmişti.

Tabii ki Galaxy M54 serisi için bu bilgiler iddia düzeyinde kaldı. Zira henüz söz konusu akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağına ilişkin bir bilgi gelmedi. Şimdilik bu görsellerle idare edelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler