Perşembe, Mart 28, 2024

Galaxy Note 21 Serisi Yerine Note 20 FE Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Galaxy Note 21 için çok yakın bir zamanda önemli bir sızıntı gerçekleşmişti. Telefon çalışır halde görüntülenmiş ve yeni model için bazı özellik paylaşımları yapılmıştı.

Seri devam edecek mi etmeyecek mi tartışmaları devam ederken gelen bu bilgi, Note hayranlarını heyecanlandırmış olsa da yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Galaxy Note 21 yerine Note 20 FE gelebilir!

İddialı kaynaklardan biri olan Ice Universe, seri hakkında yeni bir iddia ortaya attı. Kaynağa göre Note serisi son bulacak. Yani Note 21 modeli gelmeyecek. Tabii ki seri bir anda terk edilmeyecek. Bunun için bir hazırlık süreci olacak. Hazırlık sürecinde de Note 20 FE serisi akıllı telefonların duyurulduğunu göreceğiz.

Galaxy Note 21 

Yani yakın zaman önce gelen sızıntıların Note 20 FE serisi akıllı telefonlara ait sızıntılar olduğu söylenmekte. Ice Universe bu konuda iddialı bir kaynak. Benzer şekilde Ross Young tarafından da Note serisinin devam etmeyeceği yönünde açıklamalar yapıldı. Sektörün otoriteleri telefon serisinin devam etmeyeceğini söylese de tüm bu bilgiler teyit edilmesi zorunlu olan bilgiler.

Samsung açıklaması olmadan, kesin olarak devam ya da tamam kararının alınıp alınmadığı bilinemeyecek. Samsung ne zaman açıklama yapacak derseniz işte orası belli olmayan bir konu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler