Cuma, Mart 29, 2024

Galaxy Note 9’un Benchmark Sonuçları Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9’un benchmark sonuçları ortaya çıktı. Gelin cihazın performansına göz atalım.

Teknoloji devi Samsung, yeni modeli olan Note 9’u hemen hemen tamamladı. Note 9’un tanıtım tarihi yaklaşırken, hakkında birçok bilgide ortaya çıkmaya başladı. Bugün gelen bilgi ise Note 9’un performansı ile alakalı idi.

 Samsung’un bir cihazı Geekbench testlerinde gözüktü. SM-N960F kodlu cihazın özellikleri tam anlamıyla Note 9’un aynısı. Gelin Galaxy Note 9’un performans sonuçlarını detaylıca inceleyelim.

galaxy note 9 benchmark

Galaxy Note 9, yüksek özellikleri ile birlikte geleceği belliydi. Uzun zamandır konuşulan işlemci konusunda nihayete erilmiş gibi. Note 9, Snapdragon 845 ve Exynos 9819 ile birlikte gelecek. Ram konusunda da 8GB olacağı söylentileri dolaşırken, test sonuçlarına baktığımızda cihaz üzerinde 6GB Ram bulunduğunu görebiliyoruz.

Cihazın tek çekirdek performansına baktığımızda 3716 puan aldığını görebiliyoruz. Çoklu çekirdekte ise 8984 puan alıyor. Note 8’e göre oldukça yüksek değerler veren Note 9 güçlü bir amiral gemisi olacak.

Geçtiğimiz günlerde Sony’nin yeni cihazının performans testleri ortaya çıkmıştı. Bu test ile karşılaştırdığımızda Sony’nin yeni cihazının Snapdragon 855 kullandığı ayan beyan ortada. Keza o değerler Note 9’unkine göre daha yüksekti. Buda demek oluyorki Note 9‘den daha yüksek özellikli olacak bir Sony modeli mevcut.

samsung note 9 1 1

Galaxy Note 9’un Geekbench test sonuçlarını incelediğimizde Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olduğunu görüyoruz. Yani cihaz bu işletim sistemi ile beraber gelecek.

Genel olarak cihazın performansına göz attığımızda bir önceki modeli olan Note 8’e göre çok daha yüksek bir performans sunacak. Ancak en güçlü cihaz olacağını söyleyemeyiz. İlerleyen zamanlarda gelen bilgileri sizlerle paylaşacağız.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler