Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Galaxy S21 FE için Beklenen Güncelleme Türkiye’de!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amiral gemisi serilerinden farklı olarak uygun fiyatlı, fiyat performans çerçevesinde kalan modeller var. Galaxy S21 FE bu sınıfın içerisinde en popüler olan akıllı telefonlardan biri. Samsung’un başarılı modelinin en güzel yanı ise hala güncelleme desteğinin devam ediyor olması. Öyle ki seri için en son One UI 6.1 güncellemesi yayınlandı. Güzel olan şu ki güncelleme ülkemizde de kullanıma sunulmuş durumda.

Galaxy S21 FE için One UI 6.1 Güncellemesi Hazır

Güncellemeler bölgesel olarak dağıtıldığı için, Android cephesinde güncelleme biraz zaman alabiliyor. Nitekim Galaxy S21 FE modeli için de benzer bir durum söz konusu olmuştu. Güncelleme önce farklı bölgelerde yayınlandı.

Şu sıralar ise ülkemizde satılan modeller için güncellemelerin dağıtımı başladı. Android 14 sürümüne dayanan güncelleme sonrasında cihazın arayüzü de One UI 6.1 olarak değişiyor.

Galaxy S21 FE

2 GB seviyelerinde olan güncelleme, popüler model için son güncelleme de olmayacak. Zira cihaz 4 Android güncellemesi alacak ve 5 yıl boyunca güvenlik güncellemeleri de almaya devam edecek.

Yani yakın zamanda Samsung’un popüler akıllı telefonunu Android 15 alacak modeller listesinde de göreceğiz.

Son olarak güncellemenin herkese hemen ulaşamayacağını hatırlatalım. Cihazınızda henüz güncelleme bildirimi görmemişseniz, yeni güncellemeleri kontrol edin. Türkiye’de dağıtım başlasa da tüm cihazlara güncellemenin ulaşması zaman alacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler