Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Galaxy S21 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Galaxy S21, Samsung’un yaklaşmakta olan amiral serisi olacak ve önümüzdeki yılın Ocak ayı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ve tüm amiral gemisi akıllı telefonlarda olduğu gibi, Galaxy S21 sızıntıları çıkışından çok önce yağmaya başladı. Bugün Galaxy S21, S21 + ve S21 Ultra’nın satışa sunulacağı renk seçenekleri hakkında tüm bilgilere sahibiz.

Bir ekran endüstrisi analisti olan Ross Young‘a göre Galaxy S21, Gri, Pembe, Mor ve Beyaz olmak üzere dört renk seçeneği ile sunulacak. S21 + ise Siyah ve Gümüş renkleriyle satışa sunulurken, serideki en pahalı modeli olan S21 Ultra ise Siyah, Gümüş, Menekşe renk seçenklerinde olacak. Young ayrıca sızıntının %100 doğrulandığını söylüyor. Daha fazla renk seçeneğinin mevcut olup olmayacağı henüz belli değil.

samsung galaxy s21 leak 2 scaled 1
Galaxy S21 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı! 2

Daha önceki söylentilere göre Galaxy S21 ve S21 + düz bir ekran paneli kullanacak, en pahalı olan S21 Ultra ise kavisli bir ekran paneline sahip olacak. Her yöndeki çerçevelerin S21 serisinde aynı olacak. S21 serisi Snapdragon 875 tarafından güç alacak ve 25W hızlı şarj desteğine sahip olacak. S21’in arkasındaki üç kamera ve bir delikli kamera kesimi olacak bir yuva olan bir özçekim kamerası olacak. Galaxy S21 Ultra ise dört kamera lensine sahip olacak. Hem S21 hem de S21 Ultra’da, bir delikli kamera kesiti olacak bir yuva olan bir özçekim kamerası olacak.

Yaklaşan Samsung Galaxy S21 ailesi için kaçınız heyecanlı? Yorumlarda bize S21 serisi hakkındaki görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler