Cuma, Mart 29, 2024

Galaxy S8’in en net görüntüleri yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon üreticilerinin Mobil Dünya Kongresi‘nde yeni amiral gemi modellerini duyurması ile birlikte gözler Samsung’a çevrildi. Uzun zamandır merakla beklenen Galaxy S8 in en net görüntüleri yayımlandı.

İşte Galaxy S8’in en net görüntüleri!

Samsung, Galaxy S8 ile, Galaxy Note 7’de yaşadığı facia sonrasında hatasını telafi etmek ve kullanıcılara kendini affettirmek istiyor. Ancak, ortaya çıkan sızıntılar Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8’in özelliklerini ve tasarımını gözler önüne serdiği için, yeni sızıntılar kullanıcıları heyecanlandırmaz hale geldi.

29 Mart tarihinde New York’ta düzenlenecek olan etkinlikte gün yüzüne çıkacak olan Galaxy S8’in sızıntılarına, bugün bir yenisi daha eklendi. İşte oldukça güçlü donanımı ve diğer modellerin aksine baştan aşağı değişen tasarımı ile dikkat çeken Galaxy S8‘e ait yeni görseller;

 

galaxy s8

 

galaxy s8 tasarim 002
BGR’nin verdiği bilgilere göre telefonun özelliklerinin şu şekilde olması bekleniyor:

* S8’de 5.8-inç, S8 Plus’ta ise 6.3-inç kavisli AMOLED ekran
* Qualcomm Snapdragon 835 çipset
* 4GB RAM
* 64GB sabit depolama alanı (2TB’ye kadar microSD ile arttırılabilir)
* 12MP çift arka kamera, 8MP ön kamera
* USB-C ve 3.5mm’lik kulaklık girişi
* Su ve toza karşı dayanıklılık (IP68)

29 Mart’ta New York’ta düzenlenecek lansman ile resmi olarak tanıtılacak Galaxy S8‘in 21 Nisan’da dünya genelinde satışa sunulması bekleniyor.

galaxy s8 tasarim

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler