Cumartesi, Nisan 27, 2024

Gamescom 2018’de Yeni Battlefield 5 Fragmanı Yayınlandı. Beklenen Mod Göründü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok sayıda geliştiricinin katıldığı Gamescom 2018 etkinliği başladı. Etkinlikte en öne çıkan katılımcılardan birisi olan DICE ekibi, ufukta görünen Battlefield 5 için yeni bir oynanış fragmanı gösterdi. Yeni oyun, eskisinin üzerine eklemeler yaparak geliyor. Battlefield 5 ile karşımıza çıkacak yeni bir oyun modunun işareti de, çatışma ve patlama sahnelerine odaklanan fragmanla birlikte sunuldu.

Yeni Fragman, Patlama Efektlerine Odaklanıyor

Battlefield serisini bilmeyenimiz kalmamıştır, herhalde. Electronic Arts ve EA Digital Illusions CE (DICE) ekipleri tarafından geliştirilen seri, birinci şahıs görüş açılı savaş oyunlarından hoşlanan her kişiyi bugüne kadar etkilemeyi başardı.

Günümüzde FPS savaş oyunu sektörüne öncülük eden iki seriden birisi olan Battlefield serisinin son ürünü Battlefield 5, göze daha çok hitap eden grafikleri ve içerik arttırımlarıyla oyuncuların sabırsızlandırmayı başarıyor.

Her yeni çıkan oyunda görmeye alıştığımız grafiksel gelişimler, Battlefield 5 ile bir üst kademeye yükseliyor. Gamescom 2018 etkinliği sırasında yayınlanan yeni oyun içi fragmanla da, bu gelişimi görmemek söz konusu olamaz, doğrusu.

Gamescom 2018de Yeni Battlefield 5 Fragmanı Yayınlandı. Beklenen Mod Göründü İÇERİK

Oyundaki patlama etkilerini yakın kadrajlardan gösteren yeni fragman, yapımcıların kendilerine olan güvenlerini belli eder nitelikte.

Öte yandan yeni göreceğimiz bombardıman silahları da, fragmanın iskeletini oluşturan etmenlerden.

Aslında fragmanda; grafiklerden ve efektlerden daha ilgi çekici bir dinamik söz konusu. Videonun 1:38. saniyesini gösteren zaman diliminde bir ateş çemberi görüyoruz. 

Bu çember, askerlere doğru hızla daralmakta. Kafalarınızın üzerinde bir ünlem işareti oluştuğunun farkındayız. Evet; bu görüntüler, bizlere Battle Royale modunu işaret ediyor. Daha önce söz konusu olasılıktan bahsetmiştik. Yeni oyunla birlikte, çağımızın hastalığı haline gelen oyun tipi, Battlefield serisine dahil oluyor. 

Buyrun; lafı daha fazla uzatmadan, sizleri Gamescom 2018 etkinliğinde gösterilen yeni Battlefield 5 fragmanı ile baş başa bırakalım.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler