Gearbest, Türkiye'ye Giden Ürünlerin Vergisini Ödeyecek

Gearbest, Türkiye'ye Giden Ürünlerin Vergisini Ödeyecek

GearBest'in Türkiye sorumlusu olan Kerim Ehad, Türkiye'ye gönderilen ürünlerden alınan gümrük vergileri hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre GearBest bundan böyle Türkiye'den alışveriş yapan kimselerden alınan vergi ücretlerini, ticket sistemleri üzerinden vergi dekontunun okunaklı bir ekran görüntüsünü / fotoğrafını göndermeleri takdirde vergiler geri ödenecek.

GearBest Türkiye'ye Gönderilen Ürünlerin Vergilerini İade Edecek!

Yapılan bu açıklamaya göre, support.gearbest.com adresinden gönderilecek bir ticket ile basit bir şekilde bu işlem halledilebilir. Dil olarak İngilizce'yi seçmeniz gerekmektedir.

100$'a kadar olan ürünler için tam vergi iadesi, 100-200$ arası ürünler için ise verginin yarısı kadar bir para iadesi yapılacaktır. İngilizce konusunda sıkıntınız bulunursa, Google Translate'i veya aşağıda vermiş olduğumuz dilekçe örneğini kullanabilirsiniz.

GearBest Örnek İade Dilekçesi

• Question Type : Tax issues > I need to pay Customs tax

• Subject : I want to pay back my paid taxes

• Message : I brought some products from GearBest and I paid some Customs tax. My order number is W123456789123, and there is my tax receipt. I want to pay back my paid taxes. Greetings.

(• Soru tipi : Vergi sıkıntıları > Gümrük vergisi ödemem gerekiyor
• Konu : Ödenmiş vergilerimin iadesini istiyorum
• Mesaj : GearBest'ten bazı ürünler aldım ve gümrük vergisi ödedim. Sipariş numaram W123456789123 ve vergi dekontum da burada. Ödenmiş vergilerimin iadesini talep ediyorum. İyi günler.
)

Attach files : Gümrük vergisi kesildiğine, gümrük vergisini ödediğinize ve kargonun elinize geçtiğine dair ekran görüntüleri / resimler.

Ortalama 20 iş günü içerisinde vergi iadeniz gerçekleştirilecektir. Kesin bir bilgi bulunmasa da, vergi iadelerinin hesabınıza GB puanı olarak iade edileceği söylenmekte.

Yorumlar (6)

Ziyaretçi olarak yorum yapabilirsiniz. İsminizin görünmesi için ya da .

  • Z

    Ziyaretçi

    muhtemelen eski bir bilgi

  • C

    C’viz

    Bu doğru bir bilgi değil

  • P

    PCH Okuru

    adamlar demişki bilmeyen translate kullansın. brought ne şimdi?

  • P

    PCH Okuru

    Tşk işime yaradı

  • B

    Batuhan Gindeközü

    __ \ _ı ı__ \ || ---| \ || ---| \ ---------

  • P

    PCH Okuru

    Güzel bir haber

Sıradaki Haber

Ruslar Yeni 14200 KM Menzilli Tu-160M2 Bombardıman Uçağını Duyurdu

Aşağı kaydırınca otomatik geçiş yapılır.