Cumartesi, Nisan 20, 2024

Gearbest Yıl Dönümü İndirimleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yurt dışından alışveriş yaparken çoğumuzun çekinmeden kullandığı Gearbest 3. yılına özel yıl dönümü çekilişi yapıyor,Gearbest 3. yılına özel yaptığı güzel indirimler ile bize diğer sitelerdeki gibi fiyatları yükseltip tekrar indirmek yerine gerçekten güzel indirimler ile bize sunuyor.

 

 

Screenshot 2 1

Aynı zamanda her kategoriye özel ayrı ayrı %8 den %15 e kadar ekstra indirim kuponları, fırsat kuponları ve markalara özel kuponlar’da bulunmakta.Çin merkezli olan Gearbest bu kampanyası ile alışveriş yapacak çoğu kişinin cebine yaralı olacak, bizde ekip olarak beğendiğimiz birkaç ürünü sizinle paylaşalım dedik eğer sizde buna benzer ürünleri satın almayı düşünüyor iseniz Gearbest’i ziyaret etmenizde fayda var.

1-Kulaklık

KZ ZST Dynamic HiFi Bass özellikle Bass müzik dinleyen ve HİFİ’den vaz geçmek istemeyecek arkadaşlarımız için kısa süreli indirimde olan KZ ZST 12.99$ lık fiyatı ile kulaklık seçiminde zorluk çeken arkadaşların gönlünü kazanıyor.

2-Router

ASUS RT-AC1200 Wireless Router, evinde internet konusunda çekim sıkıntıları yaşayan balkonda diğer odada WİFİ sinyalim düşük ben güçlü bir Router arıyorum diyen kullanıcıların yardımına koşan Asus RT-AC1200, Wifi AC desteği ve 4 tane 5 dBi’lik anteni ile size güçlü bir ağ sunuyor ve beraberinde kolay kullanım arayüzü, usb desteği ve 48$ lık fiyatı bulunmakta.

3-Güvenlik kamerası

Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera,1080p çözünürlükte kablosuz güvenlik kamerası evinizin güvenliğini sağlamak için ufak ve güvenli bir çözüm sunan Xiaomi 26.99$ lık bütçe dostu fiyatı ile uygun bir çözüm sunuyor.

4-Şerit LED aydınlatma

Xiaomi Yeelight Smart Light Strip, 2 metre uzunluğu ve 16 milyon renk seçeneği sunan aynı zamanda size telefon üzerinden kontrol imkanı sunan şerit L.E.D, 30$ lık bir fiyatı bulunmakta, kişiselleştirmek istediğiniz bir proje, Custom yaptığınız kasa veya en basit masanıza yapıştırmak için kolayca kullanacağınız şerit led hepsi içinde uygun bir fiyata satılmakta.

5-Led Ampül

Xiaomi Yeelight RGBW E27, odanıza evinize uzaktan kontrol etmek istediğiniz her Duy’a rahatlıkla takıp kulanabileceğiniz Yeelight ampul aynı zamanda birçok renge bürünebilmekte 17$ lık uygun fiyatı bulunmakta.

Bu kadar üründe indirim varken kaçırmamanızı tavsiye ederim.
İlgili Sayfaya Buradan Ulaşabilirsiniz

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler