Perşembe, Nisan 25, 2024

GeForce Now Bu Yıl Avustralya, Türkiye ve Suudi Arabistan’a Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA’nın GeForce Now akış hizmeti, yeni bölgelere yapılan büyük bir genişleme ile 2021 yılına güçlü bir şekilde başlıyor. Bu yıldan itibaren Avustralya, Türkiye ve Suudi Arabistan’daki oyuncular NVIDIA’nın akış teknolojisinden yararlanabiliyor.

Ericsson’daki analistlere göre, 5G kapsamının 2021 yılında nüfusun yüzde 15’ine ulaşacağı tahmin ediliyor, bu da 1 milyardan fazla insana eş değer oluyor. 5G’nin kullanıcılara hareket halindeyken daha yüksek hızlar getirmesiyle birlikte, oyun akışına olan ilginin artması bekleniyor.

geforce now 2021 yilinda turkiyeye geliyor 1

NVIDIA, GeForce Now’ı GFN Alliance programı aracılığıyla yeni bölgelere genişleterek mümkün olduğunca çok oyuncuya hizmet etmek istiyor. NVIDIA GeForce Now‘ı dünyanın diğer bölgelerine daha hızlı bir şekilde getirmek için dünyanın dört bir yanındaki telekomünikasyon şirketleriyle birlikte çalışıyor.

Avustralya’da NVIDIA Pentanet ile, Türkiye’de Turkcell ile ve Suudi Arabistan’da Zain KSA ile ortaklık yapıyor. Her üç bölge de bu yılın sonlarında GeForce Now’a erişiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler