Salı, Nisan 23, 2024

General Mobile, MWC’de GM 8 Go Modelini Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

General Mobile, GM 8 Go modelini tanıttı. MWC 2018’e yeni cihazı ile gelen General Mobile, yeni modelini tanıttı.

General Mobile, son yıllarda çıkış yapan bir firma. Kısa sürede adından oldukça söz ettiren General Mobile, ülkemizde de oldukça bilinen ve tercih edilen bir marka. Bunun başlıca nedeni ise alt ve orta segment cihazlar üretmesi.

Piyasaya girdiği Discovery ve Discovery 2 modelleri ile ülkemizde oldukça fazla satış yapan General Mobile, cihazlarını sattırmayı ve adından bahsettirmeyi sağlamıştı. Discovery modelleri her ne kadar sorunlu ve kısa ömürlü olsalarda, firmanın gelişmesine yol açtılar.

general mobile gm8 go 1

Son iki yılda GM ailesine yeni üyeler katarak kendini geliştiren General Mobile, artık daha sağlam, uzun ömürlü ve performanslı cihazlar üretiyor. Geçtiğimiz gün başlayan Mobile World Congress 2018 etkinliklerine katılan General Mobile, yeni cihazı GM 8 Go’yu tanıttı.

General Mobile, GM 8 Go modelini tasarlarken yine alt segment özellikler kullanmış. Bunun başlıca nedeni ise günlük işler için ideal bir telefon yaratmak. GM 8 Go gündelik kullanım için oldukça ideal özellikler taşırken, fiyatının ise cep yakmayacağı belirtiliyor. Gelin cihazın özelliklerini yakından inceleyelim.

general mobile gm8 go 4

GM 8 Go’nun Özellikleri!

Öncelikle cihazın tasarımından bahsetmek gerekirse, General Mobile bu konuda oldukça başarılı. Daha öncede ucuz fiyatlara oldukça şık cihazlara sahip olabiliyorduk. Yine çizgisini bozmayan General Mobile, GM 8 Go için oldukça şık bir tasarım oluşturmuş.

Arka kısma yuvarlak ve zarif şekilde eklenen kamera oldukça şık bir görünüm taşıyor. 13 Megapiksel çözünürlükteki kamera günlük kullanımlarda işinizi fazlasıyla görecek şekilde geliştirilmiş. Aynı zamanda hemen sol kısmıa gece çekimlerinde performansı yakalamak için çift tonlu flaş yerleştirilmiş.

Kameranın hemen altında yine daire şeklinde parmak izi sensörü yer alıyor. Onun biraz altında ise markanın ismi yer alıyor. Ön kısımda çerçevede tuş takımı kullanılmamış. Ekranın içine entegre edilen tuş takımı cihazın ön kısımdaki görünüşünü bir hayli etkiliyor.

general mobile gm8 go 3

Ön kısımdaki 5 Megapiksellik kamerasıyla selfielerinizi yapabilirken, çektiğiniz görüntüleri 16 GB’lık dahili hafızasında kayıt altına alabilirsiniz. Bu hafıza MicroSD kart ile 64 GB‘a kadar artırılabiliyor.

5.5 inçlik HD+ IPS ekrana sahip olan GM 8 Go, Gorilla Glass ile korunuyor. Cihaz performansını ise Mediatek MT6739 işlemcisinden alıyor. Bu işlemciyi ise 1 GB Ram ile destekliyor. Cihazın özelliklerinin biraz düşük olduğunu ve bellek miktarının yetersiz kalacağını düşünebilirsiniz. Ancak bu özelliklerin cihazın fiyatı ile eşdeğer olacağıda aşikar.

GM 8 Go, elektriksel gücünü 3.500 mAh’lik bataryasından alıyor. Cihaz için geliştirilen bir yazılım sayesinde GM 8 Go’nun bataryası 5.000 mAh’e kadar çıkarılabiliyor. İşletim sistemi olaraksa Android 8.1 Oreo kullanılıyor. Gri, altın ve siyah renk seçenekleri ile Türkiye pazarına girecek olan GM 8 Go‘nun fiyatını ise 700 TL dolaylarında olması bekleniyor.

general mobile gm8 go 2

GM 8 Go Özellikleri – Liste!

İşlemci: Mediatek MT6739 Quad Core

Bellek: 1 GB RAM

Ekran: 5.5 inç HD+ IPS (Gorilla Glass)

Depolama: 16 GB + MicroSD ile 64 GB

Kamera: Arka 13 Megapiksel (Çift tonlu flaş), Ön 5 Megapiksel

İşletim sistemi: Android 8.1 Oreo

Batarya: 3500 mAh

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler