Cumartesi, Nisan 20, 2024

Genshin Impact 1.5 Güncellemesi 28 Nisan’da Yayınlanacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici miHoYo, Genshin Impact‘in tüm platformlar için 1.5 güncellemesinin yayınlanacağını duyurdu.

Günncelleme 28 Nisan 2021 tarihinde tüm platformlar için yayınlanacak.

wallpapersden.com genshin impact 2020 1280x720

Uzun zamandır bu kadar çok söylentiden sonra miHoYo sonunda Genshin Impact için 1.5 güncellemesini duyurdu. Etkinliğin duyurusu için canlı yayın yaptılar ve bu güncellemede neler olacağına dair bir fikir verdiler. Konut sistemi, 3 yeni karakter, daha fazla düşman, silah ve ayrıca merakla beklenen Inazuma bölgesinden bahsediyorum.

Genshin Impact aynı gün Playstation 5 desteği alacak. Geliştiriciler, PS5 sürümünün yükleme süreleri, 4K desteği ve oyun boyunca iyileştirilmiş dokulara sahip olacağını söylediler. Genshin Impact’in her canlı akışında MiYoHo, 300’e kadar Primojeni ücretsiz olarak kullanabileceğiniz kodlar dağıttı.

Kısaca Güncelleme ile ilgili

1- Konut sistemi:

Konut sisteminin ana konsepti basittir; oyuncular herhangi bir sınırlama olmaksızın kendi evlerini inşa edebilir ve isteklerine göre dekore edebilirler. İlginç olan kısım bu sistemin yürütülmesidir.

2- Yeni karakterler ve silahlar:

Söylentiler sayesinde oyuna gelecek iki yeni karakteri zaten biliyoruz. Onlar Eula ve Yanfei. Ayrıca 5 yıldızlı bir Geo karakteri olan Zhongli’nin özel bir kartı olacak.

3- Yeni bosslar:

Oyuncuların yararlanabileceği pek çok şey var ama oyuna eklenen 3 yeni patron da var. Bunlar Azhdaha, Abyss Lector ve Cryo Hypostasis’tir. Azhdaha, Vishaps Lordu ve bir Trounce Domain rakibi. Bu canavarın unsurlarını değiştirme yeteneği var, bu yüzden onun gibi haftalık zorlu bir patron canavarı yenmek size epik ödüller verecek.

Güncelleme video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler