Perşembe, Mart 28, 2024

Ghostrunner Zorlu Mod ve Kış DLC’si Paketini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ghostrunner Ekim ayında Xbox One, PS4, Nintendo Switch ve PCX’te piyasaya sürüldüğünde, oldukça büyük bir övgü aldı.

Şimdi Ghostrunner gelişiyor. Kış geldikçe oyuna giren yeni bir DLC paketi değil, aynı zamanda bir Zorlu Mod özelliği de geliyor.

Ghostrunner winter pack 1

Hızlı tempolu, aşırı şiddet içeren dövüşler, orijinal bir dünya ortamı ve kıyamet sonrası temalarla dolu bu, içine dalmak için kolay bir deneyim. Şimdi, Xbox One ve PS4’ün Aralık ayında piyasaya çıkmasıyla birlikte PC’de bulunan Zorlu Modun tanıtımıyla Ocak 17 ve Nintendo Switch, işler daha da telaşlı hale geliyor.

Ekstra bir meydan okuma arıyorsanız. Becerilerinizi test edecek, seviyeleri değiştirecek ve daha zorlu düşmanlara erişim sağlayacak, ardından Ghostrunner’da Zorlu Modu ile mücadele etmek sizin için uygun görünüyor.

Dahası ve oyun için en yeni DLC paketi olan Kış Paketi daha da fazla fırsat sunuyor. Zorlu Mod gibi temel oyunu tam olarak değiştirmeyebilirler. Ancak güzel bir yıl sonu hediyesi olarak kesinlikle dikkate alınmaya değer bir güncelleme olarak görülebilir.

Zorlu Mod bugün PC versiyonuna geliyor. PS4 ile Xbox One’a 17 Aralık 2020 tarihinde Nintendo Switch’e ise 14 Ocak 2021 tarihinde gelecek.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler