Cuma, Nisan 26, 2024

Ghostwire: Tokyo’nun Çıkışı Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı: Bethesda Softworks ve geliştirici Tango Gameworks, PlayStation 5 ve PC için sunulacak olan Ghostwire: Tokyo‘nun ertelendiğini duyurdu.

Oyun, 2022’nin başlarına ertelendi, ancak net bir tarih verilmedi.

Ghostwire Tokyo 1

Tango bugün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, gecikmenin stüdyodaki personelin sağlığını korurken stüdyonun projeyi bitirmesine izin vereceğini söyledi. Ghostwire: Tokyo, Tango’nun ana şirketi Bethesda’nın artık Microsoft’un bir parçası olmasına rağmen, Xbox’a gelmeden önce bir yıllık konsol münhasırlığı ile bu Ekim ayında PS5 ve PC için piyasaya sürülecekti.

“Yapmak için çok uğraştığımız perili Tokyo’nun unutulmaz versiyonunu yaşayabilmeniz için oyunu bir an önce elinize almak istiyoruz. Tango’daki herkes Yeni yayın penceremiz Ghostwire dünyasını her zaman hayal ettiğimiz gibi hayata geçirmemiz için bize zaman tanıyacak.

“Size şimdiye kadar yaptığımız hiçbir şeye benzemeyen bir deneyim sunmak için çalışırken sabırlı olduğunuz için teşekkür ederiz. Önümüzdeki aylarda size daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz.”

Tango, ülkenin yeni bir Covid vakası dalgasıyla savaşırken bu yılki Olimpiyat Oyunlarının seyircisiz devam edeceği Tokyo’da bulunuyor. Bu karar, Oyunların açılış töreninin gerçekleşmesinden sadece 10 gün önce geldiği için tepki topladı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler