Cuma, Nisan 26, 2024

God of War Ragnarok Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

God of War serisinin devamı niteliğinde olacak ve hikayeyi sürdürecek olan God of War Ragnarok için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Oyunun ne zaman çıkış yapacağı bir türlü açıklanmadı. Fakat sızıntılar da durmak bilmedi. En son gelen iddia ise biraz daha güçlü bir iddia ve son sızıntıları da doğruluyor. Bu son iddiaya göre bir çıkış tarihinin de ortaya çıktığını belirtmek lazım.

God of War Ragnarok Ne Zaman Çıkacak?

İddiayı ortaya çıkaran ise oyun dünyasının etkili isimlerinden biri olan Jason Schreier oldu. Daha önce birçok kez isabetli tahminlerde bulunduğunu gördüğümüz ünlü isim, bu kez oyunun çıkış tarihi için Kasım ayını gösterdi.

Kasım 2022 itibariyle God of War Ragnarok çıkış yapacak deniyor ama hala resmi bir açıklama yapılmış değil. Evet bu kez iddia biraz daha güçlü ama hala beklediğimiz o resmi açıklama gelmiş değil.

God of War Ragnarok

Aslında bu konuda da bazı iddialar var. Yine aynı ismin verdiği bilgilere göre çıkış tarihinin açıklanacağı özel duyuru Haziran ayının sonunda olacak.

Artık oyun için detayların açıklandığı özel bir etkinlik mi yapılır yoksa sadece tarih bilgisiyle beraber ufak tefek bilgilerden mi söz edilir bilemiyoruz.

Bunu Haziran ayının sonunda göreceğiz. Ragnarok serisinden beklentimizin oldukça yüksek olduğunu da bir kez daha hatırlatalım. Serinin en güzel oyunu olacağını düşünüyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler