Cumartesi, Temmuz 27, 2024

God of War Ragnarök DualSense Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

God of War Ragnarök, PlayStation sahiplerinin en çok beklediği oyunlardan biri. Serinin devam oyunu olmasının yanında en iddialı oyunu olarak da beklenen yapım, çok kısa bir süre sonra çıkış yapacak.

Oyun nasıl olacak ya da hikaye nasıl devam edecek bir yana, serinin çıkışına özel aksesuarlar da ortaya çıkmaya başladı. En son God of War Ragnarök DualSense için duyuru yapıldı.

God of War Ragnarök DualSense, Sınırlı Sayıda Gelecek

State of Play etkinliği kapsamında duyurulan yeni DualSense, oyuna özel olarak hazırlanmış ve sınırlı sayıda satışa sunulacak.

Teknik olarak çok önemli bir farkı olmasa da yeni kontrol cihazının tasarım açısından God of War Ragnarök ruhunu yansıttığını görüyoruz.

God of War Ragnarök DualSense

Mavi ve beyaz renklerle hazırlanmış olan kontrol cihazı, tam orta kısımda ise oyundan figürler bulunduracak.

Tasarım olarak özelleştirilmiş olan DualSense modelinin 9 Kasım tarihinde satışa sunulduğunu göreceğiz. Bu özel kontrolcünün sınırlı sayıda olduğunu biliyoruz ama fiyatının ne seviyede olacağını bilmiyoruz. Satışa çıktıktan sonra fiyat konusunda da bilgiler elde edeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler