Perşembe, Mart 28, 2024

Godfall’dan Yeni Güncelleme Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Godfall, birkaç ay önce PlayStation 5 için piyasaya sürülen tek yeni özelliklerden biriydi.

Ancak geliştirici Counterplay Games, o zamandan beri yeni güncellemelerle “looter-slasher” ı desteklemeye devam etti.

maxresdefault 18 1280x720 1

Şu an itibariyle, aksiyon macera oyunu için en büyük lansman sonrası güncellemelerden biri yayınlandı ve beraberinde çeşitli büyük değişiklikler getiriyor. Resmi Godfall forumlarında ayrıntılı olarak anlatılan bu yeni “Primal Güncelleme” adıyla anılan pek çok özelliği elden geçirdi.

Herkes için ücretsiz olan güncelleme, öncelikle oyuncuların seviye sınırına ulaştıktan sonra karakterlerini yükseltmeye ve seviyelendirmeye devam etmesine izin veriyor. Bu, yeni güç ve diğer bonusları almanıza yol açabilecek bir dizi yeni Yükseliş seviyesi ile gerçekleştirilir.

Bununla birlikte, Deneme Kulesi de biraz elden geçirildi ve Primal eşyalar olarak bilinen yeni donanımlar da eklendi.

Bu Primal güncellemesini yayınlamanın yanı sıra Counterplay, Godfall‘un geleceği hakkında da bir güncelleme sağladı . Daha önce oyuna ücretli bir genişleme geleceği biliniyordu, ancak bunun için sürüm penceresi şimdi 2021’in ikinci çeyreğine daraltıldı.

Detaylı güncelleme notları

  • ASCENSION SEVİYELERİ artık seviye sınırına ulaştıktan sonra bile güçlenmene izin vererek sana yeni Ascension Güçleri ve Ascension Bonusları veriyor.
  • PRIMAL EŞYALAR ganimet avına zorlayıcı bir boyut katar ve eşyanın birincil özelliğine yeni bir ganimet düzenleyicisi olarak dev bir güçlendirme verir. Bu etkilerin özelliklerini yeni Ayrıntılı Oyuncu İstatistikleri ekranı ile görüntüleyebileceksin.
  • İMTİHAN KULESİ’ni geliştirmek için yola çıktığımızda, üzerinde durduğumuz üç temel dayanağımız vardı: Her oynanışın ferah ve heyecan verici olmasını, yeni görevlerin ilgi çekici ve anlamlı olmasını ve harcadığın zamanın büyük ölçüde ödüllendirilmesini sağlamak istedik.
  • İmtihan Kulesi ve YÜKSELMİŞ İMTİHAN KULESİ yeni hedefler, daha iyi ödüller, daha büyük görevler ve karakterini uyarlamaya ve test etmeye zorlayacak sürpriz etkinlikler dâhil olmak üzere önemli bir revizyona ve genişletilmiş içeriğe kavuştu. Bu artan zorluk, yeni Ascension Seviyelerini ve Primal düzenleyicilerini iyi bir şekilde kullanmanı sağlayacak.
  • Yükselmiş İK, Primal Eşyalarını elde etmenin tek yoludur.
  • Yükselmiş İK ve İK artık seni oyuncu üzerinde olumsuz etkileri olan Bane’leri seçmeye zorlayacak. Bane zorlaştıkça bonus ganimetler artar!
  • YİK artık oldukça yoğunlaştırıldı: 100 yerine 30 Deneme ve Deneme başına çok daha fazla anahtar sağlar.
  • DREAMSTONES 2.0 yenilememizde, kazandığın yağma üzerinde sana daha fazla kontrol vermek, oynadığın hayal taşlarına daha fazla çeşitlilik katmak ve Electrum maliyetleriyle ilgili hayal kırıklıklarını azaltmak istedik.
  • Dreamstones, gelişmiş ganimet hedeflemesi ve artan Electrum ödülleri dâhil olmak üzere kapsamlı değişikliklere uğradı. Ayrıca, ödüllerini daha da iyileştirebilecek Volatile Dreamstones adlı yepyeni bir eşya sınıfı ekledik.
  • ZENUN SHOPKEEPER, oyun içi kaynaklarınla benzersiz silahlar satın almanı ve mücadele turlarına hazırlanmanı sağlayan bir oyun içi satıcıdır. Bugün Zenun’un sana sunduklarını görmek için Sanctum’a git!
  • Bu içerik güncellemesi ayrıca çeşitli hata düzeltmeleri, oyuncu silahı iyileştirmeleri, eşli oynama teknolojisi geliştirmeleri ve oyun kalitesi iyileştirmeleri içerir.

Yeni güncellemenin fragman videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler