Cumartesi, Nisan 20, 2024

GONNER2 Ekim Ayında Çıkışını Yapıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Raw Fury, bu hafta Gonner2‘yi 22 Ekim’de yani önümüzdeki hafta yayınlayacaklarını açıkladı.

Raw Fury ve geliştiriciler Art in Heart, popüler roguelike platform oyunlarının devamı niteliğindeki GONNER 2‘yi duyurdu. Bugün, oyunun halihazırda piyasaya sürülmeye hazır olduğunu ve bir haftadan kısa bir süre içinde çıkış yapacağını belirtti.

GONNER2 1212x682 1

GONNER2 Screen 4

Öncelikle, zorlu oyun etrafında sarılmış basit ama eğlenceli tasarımlar için. Oyun şu anda PC’de Steam ve GOG ile Nintendo Switch, Xbox One ve Xbox Game Pass üzerinden çıkacak şekilde ayarlandı. Yolda bir PS4 sürümü var, ancak bununla ilgili ayrıntılar henüz yayınlanmadı.

GONNER 2, tonlarca şık görsel ve IGF ödüllü film müziğinin bir devamı olan gerçeküstü bir dünyaya sahip ve ayrıca daha fazla silah, patron, yükseltme, sır ve bunun üzerine daha fazlasını biriktiriyor. Arkadaşlarınızın eğlenceye katılmasına izin veren, dört oyuncuya kadar yerel bir işbirliği modundan bahsetmeye bile gerek yok.

Net bir şekilde belirtmek gerekirse oyun 22 Ekim 2020 tarihinde çıkış yapacak.

Oyun hakkında detaylı bilgi ve Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyunun tanıtım yazısı

GONNER2’de fedakâr ve şaşırtıcı kahramanımız Ikk geri dönüyor! Üstelik bu sefer Ölüm’ün de imdadına koşuyor. Ölüm’ün yuvası gizemli bir varlık tarafından ele geçirildi ve yuvayı geri almak için Ikk’e ihtiyacı var. Akla hayale sığmayan renklerle dolu derin, karanlık ve kaotik mekânlara yolculuk yap ve çılgın boss’larla savaş. Tabii bu esnada kelleni korumayı unutma! GONNER2 daha fazla renge ve kaosa sahip, seni sürekli tetikte tutacak rogue benzeri unsurlarla bezenmiş, bölümleri algoritmik olarak üretilen bir platform oyunu!

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler