Cuma, Mart 29, 2024

Google Bu Yıl İçerisinde 3 Yeni Ürününü Tanıtacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

ABD merkezi teknoloji şirketi Google, genellikle yeni donanımlarını açıklamak için yıl sonuna kadar bekliyordu. Bugün ortaya çıkan söylentilerle beraber firmanın 2019 yılı içerisindeki planları ortaya çıktı.

Uygun Fiyatlı Yeni Bir Akıllı Telefon

Japonya merkezli ulusal bir gazete olan Nikkei Asian Review tarafından ortaya çıkartılan bilgilere göre Google, geçen yıl piyasaya sürdüğü Pixel 3 modelinden biraz daha az özelliklere sahip Pixel 3 Lite modelini piyasaya sürecek.

Apple’ın 750 dolar fiyat etiketine sahip iPhone XR modelinden daha düşük bir fiyatlandırmaya sahip olacağı konuşulan bu modelin bütçe dostu olması bekleniyor.

Yeni Bir Akıllı Saat

Uzun süredir ortalıkta söylentileri dolaşan Pixel Watch olarak adlandırılacağı konuşulan Google’ın ilk akıllı saat modelininde bu yıl içerisinde tanıtılması ve Apple’ın akıllı saati olan Apple Watch ailesine rakip olması bekleniyor.

nfyjx7rhPQD3xfjxwNpJV5 970 80

Alt Firma Nest Labs’tan Yeni Bir Güvenlik Kamerası

Bir diğer önemli haber ise Google’ın 2014 yılı içerisinde bünyesine kattığı Nest Labs firmasının yeni bir güvenlik kamerası üzerinde çalıştığı görülüyor. Nest Cam adı verilen bu güvenlik kamerasının ise bu yıl içerisinde piyasada olacağı konuşuluyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler