Perşembe, Mart 28, 2024

Google I/O 2021 Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pandemi tabii ki teknoloji dünyasını etkiledi. Özellikle etkinlikler peşi sıra iptal edildi. Neyse ki Google I/O 2021 konferansı bunlardan biri olmadı.

Yakın zamanda Apple bir açıklama yapıp WWDC olarak bildiğimiz geliştirici konferansı için tarih vermişti. Bu haberin ardından şimdi de Google bir tarih vermiş oldu.

Google I/O 2021 ne zaman düzenlenecek?

Google, her zaman olduğu gibi küçük bir oyunla tarihi açıkladı. Önce bir bulmaca geldi. Bu bulmacayı çözen kullanıcılar bir tarih gördü. Sonrasında zaten resmi açıklama da geldi.

Yapılan açıklamaya göre bu sene geliştirici konferansı 18 ile 20 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Tabii ki yeni yazılımlar, geliştiriciler için yeni araçlar ve çok daha fazlasını göreceğiz.

Bu sene de online yapılacağını düşündüğümüz konferans kapsamında, belki ek sürprizler de gelebilir. Ek sürprizlerden kastımız yeni donanımlar. Belki yeni bir akıllı hoparlör, yeni bir akıllı ev eşyası ya da yeni bir kablosuz kulaklık görebiliriz.

Tabii ki odak başta yazılımsal gelişmeler olacaktır ama yeni ürünleri de merakla bekliyor olacağız. Firmanın önünde daha 1 ayın üzerinde zaman var. Belki de ek sürprizler ortaya çıkabilir ve daha da şaşırabileceğimiz şeyler görebiliriz. Beklentiler şimdilik yüksek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler