Perşembe, Nisan 25, 2024

Google Pixel 6 Ailesinin ABD Fiyatları Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google’ın yeni nesil amiral gemisi Pixel 6 serisi, 2021 yılı içerisinde en çok konuşulan akıllı telefon ailesinden biri oldu. Teknoloji tutkunları Kaliforniya merkezli teknoloji ve yazılım devinin yakın zamanda piyasaya sunacağı akıllı telefonu bekliyorlar. Her ne kadar aylardır Pixel 6 ailesi hakkında sızıntılar ortaya çıkmış olsa da bugün Amerika Birleşik Devletleri merkezli perakende mağazasının internete sızan listesinde Pixel 6 modellerinin fiyatlandırması hakkında bilgi edinmiş olduk.

Öncelikle This is Tech Today ekibinden M. Brandon Lee tarafından tespit edildiği gibi, Amerika Birleşik Devletleri merkezli perakende listeleri, Google Pixel 6’nın 128 GB Depolama Alanına sahip varyantı için ABD’de 599 dolardan başlayacağını işaret ediyor. Yine 128GB Depolama Alanına sahip Pro modeli için fiyat etiketi 898 Dolar olarak belirlenecek.

Google Pixel 6 and Pixel 6 Pro official render
Google Pixel 6 Ailesinin ABD Fiyatları Sızdırıldı 2

Eğer ki geçen sene tanıtılan Pixel 5 ile karşılaştıracak olursak Google Pixel 5 modeli geçtiğimiz sene 699 Dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürülmüştü, bu sene tanıtılacak olan halefi ise 100 dolar daha ucuza satışa çıkacak. Google gibi devasa bir şirketin yeni nesil modelin fiyatını düşük tutması nadir bir durum.

Geride bıraktığımız birkaç gün öncesinde Pixel 6’nın Avrupa bölgesi için fiyatlandırması da sızdırılmıştı. Önceki söylentiler, Google Pixel 6’nın (8GB RAM / 128GB Depolama Alanı) temel varyantının 650 Euro fiyat etiketine sahip olacağı öne sürülüyor, ancak akıllı telefonun 256GB Depolama Alanı varyantının fiyatlandırması hala bilinmiyor. Ünlü gazeteci Roland Quandt’a göre, Pixel 6 Pro’nun temel varyantı 849 Euro’dan başlayacak, 256GB varyantı ise 949 Euro’dan fiyatlandırılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler