Cuma, Nisan 19, 2024

Google Pixel 6 Pro Görüntüleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç gün önce, analist Jon Prosser tarafından sızdırılan renderlar sayesinde Google’ın Pixel 6 serisinin nasıl görüneceğine dair bir fikir edindik. Ancak Prosser, en güvenilir bilgi sızdıran kişi değildi, çünkü hatalı olduğu pek çok örnek vardı. Ancak Pixel 6 serisine gelince, güvenilir sızıntı yapan Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks), orijinal olarak sızdırılan renderlarla ilgili tüm şüpheciliği ortadan kaldırdığı için, ihbarcının renderları yerinde görünüyor.

Steve Hemmerstoffer’ın (Digit.in aracılığıyla) izniyle, Google Pixel 6 Pro’nun orijinal olarak sızdırılan görüntülere tamamen benzeyen CAD tabanlı görüntülerine erişim sağladık. Neyse ki, bu sefer amiral gemisi Pixel 6 Pro cep telefonunun özellikleri hakkında da bazı bilgiler biliyoruz.

PIXEL 6 PRO 5K1 scaled 1
Google Pixel 6 Pro Görüntüleri Sızdırıldı! 2

Sızıntı yapan kişiye göre, Google Pixel 6 Pro kabaca 163.9 x 75.8 x 8.9 milimetre (kamera çıkıntısını hesaba katarsanız 11.5 milimetre kalınlık) ebatlara sahip. Akıllı telefon, üst ortasında tek bir delikli kameranın bulunduğu 6,67 inç kavisli bir AMOLED ekrana sahiptir. Şu anda ekranın yüksek yenileme hızı desteğine sahip olup olmayacağı bilinmemekte.

Kamera hakkında konuşurken, Pixel 6 Pro, üçlü kamera kurulumunu, birincil geniş açılı kamerayı, periskop telefoto kamerayı ve LED flaşın eşlik ettiği bilinmeyen bir kameraya ev sahipliği yapıyor. Kamera modülü ayrıca, hakkında henüz hiçbir bilgimiz olmayan birkaç sensör içeriyor. Diğer özellikler arasında çift stereo hoparlör, kablosuz şarj bulunuyor.

Söylentilere göre Google’ın Pixel 6 cihazları için Whitechapel adlı kendi işlemcisini kullanacağı. Doğruysa, Google’ın kendi yonga setini bir Pixel akıllı telefonda ilk kez kullanması olacak. Google Pixel 6 serisinin 2021’in ikinci yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler