Pazar, Eylül 8, 2024

Akıllı Saat Pazarına Yeni Oyuncu: Google Pixel Watch 3!

Paylaş

Google, üretimini sağladığı Pixel Watch serisi akıllı saatlerine bir yenisini daha ekliyor.

2018 yılında ABD’de satışa sunulan Pixel Watch 2 akıllı saatinden sonra uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Pixel Watch 3 modelinin tanıtılması bekleniyor.

Sabırsızlıkla beklenen model için yeni sızıntılar gelmeye başlıyor daha fazla vaktinizi almadan teknoloji devinin Pixel Watch 3 akıllı saati ile bizlere neler sunacak? Gelin birlikte inceleyelim.

pixel watch 3 2 - PC Hocası

Güncel sızıntılardan yola çıktığımız zaman akıllı saatin iki farklı seçenek ile yani 41mm ve 45mm ölçüleri ile satışa sunulacak.

Tasarımsal yönünde ise hatırlamak adına kardeşi olan Pixel Watch 2’nin tasarımı ile aynı olduğunu yani dairesel bir kasa yapısına sahip olduğunu görüyoruz.

Ekran özelliklerine geldiğimizde iki bin nit değerinde parlaklık sunuyor. 32×32 mm ekran boyutuna sahip olan model 408×408 değerinde bir çözünürlüğe sahip olacak.

36×36 ekran boyutuna sahip olan modelde ise bizlere 456×456 değerinde bir çözünürlük sağlayacak.

BENZER:  Şimdi Ne Olacak? Apple Watch Tekrar Satışa Çıkıyor

Akıllı saatlerde, akıcılık ve hız açısından en önemli etkenlerden birisi olan bir çoğunuzun bildiği üzere tabi ki işlemci mimarisi Google’ın Pixel Watch 3 serisi modellerinde Snapdragon W5 işlemcisine yer verileceği bekleniyor.

Google Pixel Watch 3 1 - PC Hocası

310mAh ve 420mAh’lik batarya seçenekleri ile sunulacak olan akıllı saatlerin diğer özelliklerine de değinmekte fayda var.

Federal İletişim Kurulu tarafından gereken izinlerin alındığı zaman UWB desteğinin sağlanması durumunda gelişmiş sinyal gücüne sahip olacak ve böylece akıllı saatinizin kaybolması durumunda gelişmiş konum takibi sağlanabilir hale getirileceği beklentilerin içerisinde bulunmakta.

Pixel Watch 3 serisi için resmi bir açıklama henüz yapılmadı ancak sızıntılar ve beklentiler doğrultusunda şu anlık sizlere aktarabileceklerimiz bunlar önümüzde ki aylarda gelişmelerin resmi açıklamalar ile paylaşılacağını bekliyoruz gelişmeleri anbean aktarmaya devam edeceğiz.

silkroadgaminggentr
Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknoloji ve oyun dünyasında ki gelişmeleri yakından takip eden ve yeni bilgiler öğrenmeyi kendisine elzem kılan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler