Cuma, Mart 29, 2024

Grand Theft Auto V, 140 Milyon Kopya Sattı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Grand Theft Auto V, tüm zamanların en çok satan oyunlarından birisi oldu. 2013 yılında piyasaya sürülen oyun, o zamandan beri her yıl inanılmaz düzeyde satış yapmaya devam ediyor. Take-Two’nun en son kazanç açıklaması sırasında, video oyunu holding şirketi Rockstar‘ın oyununun şu anda toplam 140 milyon kopya sattığı açıklandı.

grand theft auto v 140 milyon adet kopya satti 1

En son kazanç açıklamalarının ardından, Grand Theft Auto V‘nin 140 milyondan fazla kopya sattığı ve Minecraft’ın devasa 200 milyon kopya satışının ardından, tüm zamanların en çok satan ikinci oyunu olduğu belirtiliyor.

Grand Theft Auto V aynı zamanda, 2020 yılı içerisinde 20 milyon kopya sattı. 2020 yılı Grand Theft Auto V’in en çok satış yaptığı ikinci yıl olarak da ifade ediliyor.

grand theft auto v 140 milyon adet kopya satti 2

Rockstar’ın en son oyunu olan Red Dead Redemption 2‘nin de 36 milyon adet sattığı açıklandı. Bu rakam Grand Theft Auto V’in rakamlarından çok uzak olsa da oldukça başarılı olarak değerlendiriliyor.

grand theft auto v 140 milyon adet kopya satti 3

Grand Theft Auto V satışları domine etmeye devam ederken, oyunun popülaritesinde hiçbir azalma olmadığını görmek GTA VI‘nın çıkışını erteleyecek gibi görünüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler