Cuma, Nisan 26, 2024

GTA 5 için PS5 Tarihi Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA 5, yeni bir oyun değil. Hatta zaman açısından değerlendirecek olursak pas tutmuş bir yapım. Tabii ki her şey kağıt üzerinde gözüktüğü gibi de olmuyor. Evet oyunun çıkışının üzerinden yıllar geçti ve aynı dönem çıkan oyunlar unutuldu. Fakat son GTA oyunu hala popüler.

Hala milyonlarca kişi tarafından oynanıyor ve gündemde düşmüyor. Şu sıralar biraz daha çok konuşulacak çünkü oyunun revize edilmiş olan yeni bir versiyonu geliyor.

GTA 5 yakın zamanda PS5 konsollarda

Oyunun revize edilmiş olan versiyonu yeni nesil oyun konsollarına gelecek. Daha iyi grafikler ve dinamiklerle, yeni nesil oyun konsollarının gücünü gösterecek olan yapımın ne zaman çıkış yapacağına ilişkin de bazı bilgiler paylaşıldı.

Aslında bu bilgileri ortaya çıkaran Rockstar Games’in gönderdiği mailler oldu. Bir PlayStation Plus kampanyası için gönderilen mailde, oyunun yeni konsollara geleceği tarih 2021 yılının ikinci yarısı olarak gösteriliyor.

Mailde PS Plus abonelerine verilecek olan hediye olarak geçen 1.000.000 GTA parasının şartlarından söz edilmekte. Burada yer alan bir maddeye göre kampanyanın en önemli şartı süre sınırı.

GTA 5-PS5

Doğrudan mailde yer alan ifadede kampanyanın, 2021 yılının ikinci yarısında PS5 konsollara GTA 5 oyununun çıktığı zaman son bulacağı söyleniyor.

Buradan anladığımız yakın zamanda oyun PS5 oyun konsollarındaki yerini alacak. Kesin tarih ne zaman açıklanacak işte onu bilen yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler