Cuma, Mart 29, 2024

GTA 5’e Dört Yeni Şehir Güncellemesi Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA 5 yapımcısı Rockstar Games, oyunu piyasaya çıkarttığı günden bugüne kadar elde ettiği gelirler ile memnun oldu. Şimdi ise GTA 5‘e dört yeni büyük şehir güncellemesi geliyor. Bu sayede Grand Theft Auto V‘in oynanış süresi daha da uzayacak.

GTA 5’e Hangi Şehirler Geliyor ?

GTA forumda yapılan açıklamaya göre, ilk etapta GTA Online‘da geçerli olacak olan ve New York şehrini yansıtacağı söylenen North Yankton ve Liberty City şehirleri eklenecek. Ardından 2018 yılına doğru yeni bir güncelleme ile San Fierro ve Las Venturas şehirlerini ekleyecek.

Bu şehirlerin ilk ikisi 2017 yılında, diğer ikisi ise 2018 yılının Eylül ayında aramızda olacak. Tabii ki bu şehirler birer DLC olacağı için ücret konusunda şuan için bir şey söylemek doğru olmaz. Fakat üç aşağı beş yukarı GTA V fiyatına tekabül edecek diyebilirim.

gta5-yeni-sehirler-las-venturas
Rockstar Games GTA 6 için hazırlıklarını 2019’a doğru sarkıttığını daha önceden sizlerle paylaşmıştım. Bu sayede gelecek olan şehir güncellemeleri GTA 6‘nın epey bir uzun süre aramızda olmayacağını da kanıtlıyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler