Cuma, Nisan 19, 2024

GTA 5’te 15 Temmuz Darbe Girişimi Birebir Canlandırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Terör örgütleri tarafından 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen darbe girişimi ülkemizde halkın desteği ile püskürtülmüş ve bu hain girişim engellenmişti. Bugün de Zagor.TV isimli bir YouTube kanalı GTA 5‘te darbe girişimini birebir canlandırarak yayınladı.

GTA 5’te 15 Temmuz Darbe Girişimi

Olaya oyun yönünden bakacak olursak arkadaşlar epey bir emek harcamışlar orası kesin. İtfaiye araçlarından tutun, ambulanslara, askeri personellerden tutun, köprüde yolun kapatılmasına ve jetlerin alçak uçuş yapmasına kadar her şeyi canlandırmışlar. Bu konuda emekleri için tebrik ediyorum arkadaşlar.

Tabii ki bu acı olayda ülkemizde yüzlerce şehit verdik ve Türkiye Cumhuriyeti‘ni yıkmak isteyenlere de çok büyük dersler verdik. Hem yurtta, hem de dış ülkelerde bizim düşmanımız çok bunu cümle alem biliyor. Bizler de dik duruşumuz ve cesaretimiz ile bu ülkeyi kimseye yedirmeyeceğimizi göstermiş olduk.

Grand Theft Auto V‘te ise darbe girişimi 10 dakikalık bir video ile canlandırılmış. Lafı daha fazla uzatmadan GTA 5 15 Temmuz darbe videosu ile sizleri baş başa bırakalım.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. 15 temmuz günü köprüde arkadaşımı beklerken saat 21.00 civarlarında askerler gelip tatbikat diyorlardı sonra ise üstümüze sıkmaya başlamışlardı o anın aynısını yapmışlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler