Perşembe, Mart 28, 2024

GTA 5’te Harry Potter modu rüzgarı esiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rockstar Games‘in geliştirmiş olduğu GTA 5 uzun zamandır oyuncuların nabzını yoklamaya devam ediyor. Ancak bir yandan da mod geliştiriciler piyasaya yeni modlar sürmeye çalışıyor. İşte onlardan bir tanesi GTA 5 Harry Potter modu!

Çılgın Herry Los Angeles sokaklarını coşturuyor

Harry Potter‘ın filmlerini hepimiz izlemişizdir. En kötü sağda solda fragmanlarına mutlaka göz atmışızdır. Harry‘nin kendine has güçleri ve çılgın değneği ile sihirler yaptığını biliyoruz. Kendisini çevresine ispat etmiş bir kardeşimizdir. Peki GTA 5‘te Harry Potter‘i görmek nasıl olurdu ?

Modu geliştiren Modded Games oyuna Magic Wand ve Broomstick ekleyerek farklı bir hava katmış. Sonrasında ise Harry süpürgesine binerek sağa sola sihir fırlatmaya başlıyor. Dilerseniz laf daha fazla evirip çevirmeden video ile sizleri baş başa bırakalım.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler