Salı, Ekim 22, 2024

GTA 6 Sızıntıları için Rockstar Games Ne Dedi?

Pazar günü GTA 6 oyunu için büyük bir sızıntı gerçekleşti. Firmayı hacklediklerini belirten hackerlar, oyundan alındığı iddia edilen oynanış görüntülerini yayınladı. Aynı zamanda bir diğer iddiada da oyunun kaynak kodlarının çalındığı ve 10 bin satırlık kodun yayınlandığı da söylenmişti.

Konunun gündeme gelmesinden sonra “GTA 6 ertelenecek mi?” soruları gündeme gelmeye başladı. İşte tüm bu sis perdesinin aralanmasını sağlayan açıklama Rockstar Games cephesinden geldi.

GTA 6 için Herhangi Bir Erteleme Düşünülmüyor

Bir yandan içerikleri kaldırmak ve sızan görüntüleri engellemek için uğraş veren Rockstar, bir yandan da oyunun geleceği konusunda bilgilendirmeler yapıyor.

Yapılan son bilgilendirmede de firma sistemlerine izinsiz giriş olduğunu kabul etti. Hemen sonrasında GTA 6 oyunu ile ilgili detayların bu şekilde sızdırılmış olmasının firmayı ne kadar hayal kırıklığına uğrattığı da belirtildi.

Fakat bu sızıntılardan sonra firmanın herhangi bir erteleme kararı almadığını da görmüş olduk. Zira açıklamada yeni GTA serisi için çalışmaların planlandığı şekilde devam edeceği de söylendi.

BENZER:  Yeni SSD Yükleniyor: GTA 6’nın Dosya Boyutu Sızdı

Çalışmaların planlandığı şekilde devam edileceğinin söylenmesi, şimdilik oyunun ertelenmesi gibi bir durumun olmadığını gösteriyor. Tabii ki bu konuda net bir şey söylemek adına yeni açıklamaları da beklemek lazım. Çünkü ne geçmişte ne de şimdi GTA 6’nın  çıkış tarihi hakkında herhangi bir duyuru yapılmadı.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler