Cumartesi, Nisan 20, 2024

GTA V, Xbox Game Pass’ten Çıkıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nisan ayında Xbox Game Pass’e katıldıktan sonra, (Xbox’a göre) Rockstar Games’in en popüler oyunlarından GTA V uzun süre boyunca Game Pass’te kalmayacak gibi görünüyor, günümüzde bile popüleritesini yitirmemiş olan oyun yakında abonelik hizmetinden ayrılacak. Henüz GTA V’in ayrıldığını veya tam olarak ne zaman ayrılacağını doğrulayan resmi bir açıklama yok, ancak oyunun sayısının arttığı görülüyor.

GTA V’in abonelik hizmetinden ayrılışının tespiti Xbox Game Pass’ın web sitesinde ve mobil uygulamasında “yakında ayrılıyor” bölümüne giren oyunlar listesinde gözükmesi ile gerçekleşti, bu liste genellikle hizmetten ayrılma döneminde olan oyunlardan oluşur ve buradaki oyunlar ayrılmadan önce yalnızca iki hafta daha platformda kalır, bu nedenle GTA V’in Xbox Game Pass’ten 10 Ağustos’ta ayrılmasını bekleyebiliriz. Rockstar’ın muazzam derecede başarılı açık dünya oyunu, dört aylık bir sürenin ardından Mayıs ayında ayrılmadan önce, Ocak 2020’de platformda ilk kez piyasaya sürüldüğü için, GTA V hizmete ilk kez katılıp hizmetten ayrılmıyor.

Rockstar Games’in en havalı oyunlarından GTA V, Xbox Game Pass’ten ayrılıyor lakin bu Xbox konsollarınızda oyunu oynayamayacağınız anlamına gelmez. 5 Ağustos tarihine kadarXbox Grand Theft Auto V: Premium Edition’ı halen daha satın alabilirsiniz. Özellikle Ultimate Game Sale indirimleri başlamışken yüzde 50 gibi harika indirimlerle daha ucuza da alabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler