Perşembe, Mart 28, 2024

Gülme Komşuna Gelir Başına: Samsung’ta Kutularına Şarj Aleti Koymayacak 😂

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S21 serisi kısa süre önce Brezilya’da Anatel tarafından onaylandı ve sertifika belgesine göre Samsung, yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefon serisine bir güç adaptörü veya kulaklık eklemeyecek. Belge (Portekizce), telefonların bir şarj cihazı veya kulaklıkla (GSMArena aracılığıyla) pazarlanmayacağını söylüyor.

Samsung’un yaklaşan amiral gemisine şarj cihazı veya kulaklık dahil etmeyerek Apple’ın ayak izlerini takip ettiği söylentisi, Galaxy S21 modelinin ilk olarak birkaç ay önce ortaya çıkması ile internette dolaşmaya başladı. Samsung bunu henüz resmi olarak duyurmamış olsa da, belgede gördüklerimiz, güç adaptörünün S21 serisine dahil edilmeyeceğine inanmak için bize yeterli ayrıntı sağlıyor.

S21 no charger
Gülme Komşuna Gelir Başına: Samsung'ta Kutularına Şarj Aleti Koymayacak 😂 2

Cep telefonlarının kutusuna bir güç adaptörü dahil etmeme eğilimi Apple tarafından belirlendi ve ironik bir şekilde, bunun için Cupertino tabanlı teknoloji deviyle alay eden Samsung’tan başkası değildi. Güney Koreli teknoloji şirketi, Apple kulaklık jakını akıllı telefonundan çıkardığında benzer bir numara yaptı. Bundan sonra ne olduğunu hepimiz biliyoruz.

Kulaklık jakının çıkarılması çok da önemli değilken, güç adaptörünün hariç tutulması alıcıları mutlu etmeyecek. Güç adaptörünü dahil etmeyerek, Samsung kesinlikle üretim maliyetini azaltmayı başaracaktır. Ancak şirketin faydayı tüketicilere aktarması pek olası görünmüyor ve bunun sonucunda S21 için daha fazla ödeme yapacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler