Perşembe, Nisan 18, 2024

Haftanın Mobil Oyun Önerisi: Plague INC

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu hafta mobil oyun köşemizde sizlere psikopatça geliştirilmiş Plague INC oyunundan bahsedeceğiz. Oyun tamamen hastalık üzerine kurulu olduğu gibi, siz bir hastalık geliştirerek tüm dünyaya o hastalığı yaymaya çalışıyorsunuz. Biz de oyuna girerek inceledik ve detayları sizlerle paylaştık.

Plague INC Oynadık

Oyun Türkçe olduğu için zorlanmıyorsunuz arkadaşlar. Hele ki haberler kısmında “Adana‘da güneşe ateş eden 2 şahıs tutuklandı” gibi komik ibareler de sık sık karşınıza çıkıyor. Oyunun asıl amacı sizin elinizde olan bir hastalığı geliştirerek tüm dünyaya yaymak ve tüm dünya genelindeki bu hastalıktan herkesin ölmesini sağlamak. Ne kadar çok yayarsanız o kadar başarılı oluyorsunuz.

Ancak oyunu oynarken dikkat etmeniz gereken bir şey var; siz hastalığı geliştirirken, bir yandan da diğer ülkeler panzehirini bulmak için sürekli çalışıyor. Sağ altta yer alan tedavi sekmesi %100 olduğunda sizin bulaştırmış olduğunuz hastalığın tedavisi kesinleşmiş oluyor ve oyundan yenilgi ile ayrılıyorsunuz.

plague-inc-oynanis-2
Oyunun Asıl Amacı Ne ?

Şahsen oyun benim hoşuma gitti. Aslında biraz da bizlere mesaj veriyor. Hastalıklar da tıpkı Plague INC oyunundaki gibi bir ülke veya kişiler tarafından geliştirilerek diğer ülkelere yayılmasını sağlıyorlar. Ardından panzehiri için ülkeler tonla para dökerek “kara para ticareti” yapılıyor. Tabii ki bu ticaret dönerken, binlerce veya milyonlarca insan da hayatını kaybediyor. Ülkeler ise sadece aldıkları paraya bakıyorlar.

Bu hayatta ne yazık ki düzen böyle kahpece kurulmuş durumda. O yüzden oyunu biraz da anlayarak oynamanızı tavsiye ediyorum. iOS ve Android kullanıcıları için Plague INC oyununu hemen aşağıdan indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Sizler için de oyundan bir kaç ekran görüntüsü paylaşmak istedim arkadaşlar.

Oyunun Ekran Görüntüleri

plague-inc-oynanis-4

 

plague-inc-oynanis-5

 

plague-inc-oynanis-6

 

plague-inc-oynanis-7

 

plague-inc-oynanis-8

 

plague-inc-oynanis-9

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler