Cuma, Mart 29, 2024

Haftanın Teknoloji Haberleri 1-10 Ekim (#HTH )

Paylaş

silkroad gaminggentr

PC Hocası olarak haftanın teknoloji haberlerine devam ediyoruz. Bu hafta seçmiş olduğumuz başlıklar altında kendi yorumlarımız ile detaylandırmaya çalıştık. Zira bu haftaki konu başlıkları aslına bakarsanız teknolojik gelişmeler açısından çok önemliydi.

Malumunuz teknoloji artık her hafta değil, her gün sürprizler ile bizleri karşılamaya devam ediyor.

Bu hafta seçtiğimiz konu başlıkları ise şu şekildeydi;

❱ Nvidia GeForce GTX 2080 Serisinin Gelişi

❱ Battlefield 1 Çanakkale Senaryosu

❱ Google’ın Yeni Amirali Google Pixel

❱ Huawei’den Evden Eve Servis

 


Haftanın Teknoloji Haberleri

Başlıklar arasında ilk seçtiğimiz konu Nvidia GeForce GTX 2080 serisinin gelişi oldu. Malum yeni serinin gelişini kimse beklemezken, direkt olarak 1080 serisinden 2080’e geçmek hepimize bir garip geldi. Zaten teknik özellikleri ve detayları sizlerle buradan paylaşmıştım.

Bir diğer konumuz ise Battlefield 1 oyununda Çanakkale fragmanını hepimiz izlemiştik. Ancak burada dikkat çeken senaryoda bizlerin Çanakkale’ye saldırdığı izlenimini kazandırmaları oldu. Ancak çok şükür ki yapımcı firma durumun böyle olmayacağını bizlere bildirdi.

Diğer konumuz ise Google’ın yeni akıllı telefonu Pixel oldu. Hatırlayacak olursanız kamera testlerinde şuanda en iyi test sonuçlarını elde eden akıllı telefon olmayı başarmış ve çok konuşulmuştu. Google Pixel hakkında detaylara buradan ulaşabileceğiniz gibi, teknik özelliklerini de çok beğendik.

Son konumuz ise Huawei’nin çok yakında başlatacağı “Evden servis” konusuydu. Aslına bakarsanız bu durum Huawei‘nin müşterilerini ne kadar önemsediği anlamına geliyor. Başvuru talep formunuzu doldurduktan sonra 5 iş günü içerisinde Huawei size dönerek cihazın kim taraflı sorunlu olduğunu tespit ediyor ve yapılacak işlemleri bildiriyor. İşte hepsi bu kadar..

Haftanın teknoloji haberleri yorumumuza yukarıdaki videodan devam edebilirsiniz. Her hafta aynı gün teknolojik gelişmeleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler