Perşembe, Mart 28, 2024

Half-Life: Alyx 23 Mart’ta Steam’e geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Beklendiği gibi, VR oyuncularının övünecek pek şaşırtıcı favori oyunları yok (ancak birkaç tane var tabii, örneğin Beat Saber ve Boneworks gibi), ancak bu favoriler yakın gelecekte değişebilir. Valve‘ın Half-Life serisine VR odaklı dönüşü Alyx‘in sonunda belirli bir çıkış tarihi var: 23 Mart.

Nefes kesen bir VR deneyimi için hazır olun

Half life Gordon FreemanOyunun zaten Mart ayları civarında çıkacağını biliyorduk, ancak Valve, tam gün lansmanlarının ertelendiği göz önüne alındığında, şirketin sessizliği tam olarak cesaret verici değildi.

Neyse ki, şimdi bu korkuları bir kenara itebiliriz. Half-Life: Alyx‘in bu noktada ertelenmesi pek olası değil. Şimdiye kadar gördüğümüz kadarıyla oyun oldukça harika görünüyor. Elbette, Half-Life 2: Episode 3 değil, ama yine de yeni bir başlangıç yapmak için düzgün görünümlü bir oyun mekaniği ile sevilen bir oyun olacak gibi.

Tabii ki, VR oynanışı göz önüne alındığında, bütçe kısıtlamaları veya hareket hastalıkları sorunları nedeniyle herkes tarafından severek oynanamayabilir. Ne olursa olsun, Half-Life: Alyx oynamak için gerekli donanıma sahip olan kişiler, kesinlikle bu serinin en tanınmış karakterlerinden birini canlandırma fırsatı için heyecan duyuyorlar.

GRAVITY GLOVES 2K.0

Oyun boyunca oyuncular, City 17 dünyasını keşfedecek, hem insan hem de uzaylı düşmanlarıyla savaşacak, bulmacaları çözecek ve 15 saatlik bir hikaye serisi yaşayacaklar.

Valve, VR platformunu oyuncularının Alyx ile daha farklı bir deneyim yaşayacağını umuyor. Belirli bir nesneyi bulmak için bir raftaki öğeler arasında fiziksel olarak hareket ettirip, tabancanızı düşmanlara manuel olarak hedefleyeceksiniz. Geleneksel bir konsolda veya PC’de yapamayacağınız yollarla çevrenizle etkileşime gireceksiniz.

Oyunun fiyatı ve oynanabilen bedava seri oyunları

Bunlardan herhangi biri ilginizi çekiyor gibi görünüyor, e bir de VR gözlüğünüz varsa, Half-Life: Alyx‘i Steam‘de 82.80 TL’ye ön sipariş verebilirsiniz. Half-Life hikaye bilginiz biraz paslıysa, Half Life oyunlarının Alyx‘in çıkışına kadar ücretsiz oynanabileceğini de unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler