Salı, Mart 19, 2024

Halo Infinite Multiplayer Beta’sı 29 Temmuz’da Başlıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Halo Infinite’ın çok oyunculuk teknik önizleme betası yarın yani 29 Temmuz’da başlayacak. Beta 1 Ağustos Pazar gününe kadar devam ediyor olacak ve Halo Infinite’ın çok oyunculu özelliklerini test etmeye davet edilenlere kısa bir deneyim sunacak. Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft, bu sene ücretsiz çok oyunculu oyun modunu başlatmaya hazırlanıyorken, Halo Infinite için bir çok teknik önizlemelerini ilkini kullanıma açıyor.

İlk önizleme, 343 Industries’e göre “Bot davranışı ve çevrimiçi performans hakkında geri bildirim toplamak” için bir bot arenası ile AI (Yapay Zeka) botlarına karşı oyun testini içeriyor olacak. Bu arena, üç harita boyunca avcı modunu ve hafta sonu boyunca çeşitli zorlukları içerecek.

4k haloinfinite livefire 02 watermarked bda22d6032e945fb93e52eaff91d5bc7
Halo Infinite Multiplayer Beta'sı 29 Temmuz'da Başlıyor! 2

Oyuncular ayrıca bu hafta sonu Halo Infinite’in Silah Tatbikatı bölümünü deneyebilecekler. Arena savaşlarına girmeden önce basit bir atış poligonunda silahları test etmenin bir yolu. Keskin nişancılar, tabancalar, klasik iğne makinesi ve MA40 AR dahil olmak üzere test edilecek çeşitli silahlar olacak.

343 Industries ayrıca, oyuncuların savaş geçişlerini nasıl açtığını, zorluklarla nasıl etkileşime girdiğini ve oyun içindeki mağazayı nasıl kullandığı da dahil olmak üzere Halo Infinite’in kullanıcı arayüzünü test ediyor. 343 Industries’e göre, “Bu teknik önizleme, kısaltılmış bir Savaş Bileti ve lansman için planlanan Özelleştirme seçeneklerinin küçük bir kısmını içerecek.”

Bu test, bir Spartalıyı özelleştirebileceğiniz veya savaş geçişi ilerlemesini ve zorluklarını görüntüleyebileceğiniz yeni Halo Waypoint web ve mobil uygulamasını da içeriyor olacak. 343 Industries, bugün daha sonra 5PM ET / 2PM PT’de canlı bir yayın sırasında Halo Infinite teknik önizlemesi hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmayı planlıyor. Halo Infinite’i test etmekle ilgileniyorsanız, Halo Insider olmak için kaydolmanız ve teste katılmak için bir davet almanız gerekiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler