Cuma, Mart 29, 2024

Havadayken birden bozulan GoPro Karma Drone iadesine hediye verilecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aksiyon kameraları ile tanıdığımız GoPro firması ilk kez ürettiği Karma Drone ile başına iş aldı. Drone‘larda bulunan teknik bir arıza nedeniyle havadayken birden elektriğinin kesildiği ve düştüğü saptanmıştı. Şimdi satılan tüm drone’lar geri çağırıldı ve özür olarak iade hediyesi verilmesine karar verildi.

Karma Drone sahipleri iadede özür hediyesi alacak

“Herkes bildiği işi yapmalı” tabiri burada bize ışık tutuyor. GoPro ilk kez girdiği drone sektöründe böyle bir hata ile karşılaşmış olması müşterilerinin gözünde büyük kayıplara neden olacak. Zira GoPro‘da bunu bildiği için satmış olduğu tüm Karma Drone modellerini geri çağırdı. Şuanda piyasada 2500’ü aşkın bu modelden satıldığı belirtiliyor.

gopro-karma-drone
GoPro’nun aldığı karar doğrultusunda Karma Drone‘u iade eden tüm müşterilere hem para iadesi hem de hediye olarak Hero5 Black aksiyon kamera modeli ücretsiz verilecek. Eğer firma bunu yapmazsa, bir sonraki drone üretimleri satmayacak kadar düşüşe geçebilir. O yüzden Türkiye fiyatı 1400 TL olan aksiyon kamerasını vermek ile iyi bir izlenim bırakacaklar. Dilerseniz hemen aşağıdan Karma Drone modelinin karşılaştığı teknik sorunun videosunu izleyebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler