Perşembe, Mayıs 9, 2024

HBO Türkiye’de Diyebiliriz! HBO Dizileri BluTV Üzerinden Yayınlanacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

HBO dizilerinin Türkiye’de resmi olarak nerede yayınlanacağı uzun süredir merak ediliyor. Bir ara dizilerin HBO Max üzerinden yayınlanacağı ve yeni Max platformunun ülkemizde de yayınlanacağı iddia edilmişti. Sonrasında ise bu projenin iptal olduğu da ortaya çıktı. Tüm bu gelişmelerin ardından HBO dizileri nerede yayınlanacak soruları yeniden gündeme gelirken, beklenen gelişme de yaşandı.

BluTV ile HBO arasında yeni bir anlaşma imzalandı ve dizilerin de nerede yayınlanacağı bu şekilde ortaya çıkmış oldu.

HBO ile BluTV Anlaşması! Önemli İçerikler BluTV’de

Yapılan anlaşma tek bir sınıfı bağlamıyor. Anlaşma kapsamında HBO dizileri BluTV’de yayınlanacak ama bununla da sınırlı kalınmayacak.

Yine aynı bünye içerisinde yer alan Discovery+, Cartoon Network platformların içerikleri de bundan sonra BluTV üzerinden yayınlanacak.

HBO ile BluTV

Zaten birkaç yapım BluTV üzerinden yayınlanmaya başlamıştı. Şimdi aralarında The Idol, White House, Chernobly ve Entourage, True Detective Night Country gibi yapımların da olduğu tüm içerikleri göreceğiz.

Bu anlaşma sonrasında BluTV paket fiyatlarında bir değişiklik gözükmediğini de belirtelim. Şu an için platformun yıllık abonelik kapsamında aylık ücreti 39.99 TL olarak gözüküyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler